Apple iPhone 11 256GB

De nieuwe iPhone 11 256GB is speciaal ontworpen voor mensen die hun telefoon veel gebruiken voor foto’s, video’s, apps en andere bestanden. Steeds vaker gebruiken mensen telefoons ook voor zakelijke doeleinden en aangezien alles steeds vaker digitaal wordt, worden telefoons nu ook gebruik om presentaties op voor te bereiden, te bekijken en te versturen. Daarnaast worden de telefonisch grafisch gezien ook steeds beter en sneller waardoor er ook uitgebreidere spellen gespeeld kunnen worden op de telefoons. Aangezien er steeds meer gamers ook op de telefoon bezig zijn is het voor hen belangrijk om voldoende opslagruimte te hebben om deze spellen te kunnen spelen.

Games op de iPhone 11 256 GB

Er komen steeds meer games en applicaties voor de telefoons en des te meer mensen deze spelen, des te meer updates er zullen volgen om het spel interessant te houden voor iedereen. Door deze updates groeien de spellen steeds in de grootte van het aantal GB’s op jouw telefoon. Er zijn een aantal grote racegames die zo’n 2 tot 3 GB groot kunnen zijn en die nemen dus al een groot deel van jouw opslagruimte in beslag. Als je daarnaast ook nog veel foto’s en video’s op jouw telefoon hebt staan zijn telefoons met een kleinere opslagruimte al snel vol. Je hebt natuurlijk geen zin om telkens een melding te krijgen dat je bestanden van jouw telefoon moet wissen en voor deze gebruikers is de iPhone 11 256GB de perfecte oplossing.

Het is verstandig om vooraf goed na te gaan hoeveel opslagruimte jij minimaal nodig denkt te hebben. De opslagruimte van de telefoons zijn namelijk niet uit te breiden en je zal dan een andere manier gaan zoeken om jouw telefoon van meer opslagruimte te voorzien (bv. cloud).