Apple iPhone 11 64GB

De iPhone 11 64GB is het nieuwe instapmodel van iPhone. Het is de opvolger van de iPhone XR en het is een zeer fraai exemplaar voor gebruikers die de telefoon niet ‘zwaar’ belasten. De mensen die de telefoon alleen recreatief gebruiken hebben voldoende aan de 64GB aan opslagruimte. Verder is dit de goedkoopste versie van de nieuwe reeks aan iPhones (Pro en Pro Max). Het display van de iPhone 11 64GB zit precies tussen deze twee telefoons in. Deze is namelijk 6,1 inch vergeleken met 5,8 inch voor de Pro en 6,5 inch voor de Pro Max. Wil je dus een groter scherm dan die van de Pro, maar vind je de Pro Max te groot, dan is de iPhone 11 ook de juiste telefoon voor jou.

IPhone 11 64GB prijs

De prijs van de iPhone 11 is zoals gezegd een groot voordeel ten opzichte van de 11 Pro en Pro Max. De adviesprijs voor de iPhone 11 64 GB is namelijk €809,- tegenover €1.159,- voor de Pro en €1.259,- voor de Pro Max. Dit scheelt dus ruim €300,- en €400,- voor jouw telefoon. Of je nu een los toestel aanschaft of deze in combinatie met een abonnement neemt merk je dit altijd in je portemonnee. Je betaalt tegenwoordig namelijk bij een abonnement ook maandelijks een bedrag af voor jouw telefoon. Hiermee zal het maandbedrag wat jij zal moeten betalen een stuk lager uitvallen.

Op deze iPhone 11 zit zoals gezegd standaard 64GB aan opslagruimte. Verder heb je ook nog 128GB en 256GB aan ruimte. Zorg er dus voor dat je van tevoren zeker weet dat je aan 64GB genoeg hebt. Zeker als je jouw telefoon veel gebruikt en veel applicaties hierop hebt staan kan deze snel vol zitten. Tegenwoordig kan je op verschillende websites informatie vinden hoeveel GB aan opslagruimte jij nodig hebt op jouw telefoon. Zo voorkom je dat je telkens applicaties of bestanden moet wissen om ruimte te maken op jouw telefoon.