IPhone 11 camera

De iPhone 11 camera is een stuk veelzijdiger dan die van zijn voorganger, de iPhone XR. Je ziet het grootste verschil gelijk op het moment als je de telefoon omdraait; er zitten nu twee 12 megapixel camera’s op de achterkant in plaats van één. Eén camera is de primaire camera en de andere is de ultragroothoeklens. Met deze camera kan je op een makkelijke manier een grote groep mensen op de foto zetten. Iedereen kan zich namelijk nog wel heugen dat als je met een grote groep op de foto gaat dat iedereen bijna in elkaar gesmolten moest worden om er allemaal op te passen. Dit is met deze nieuwe iPhone 11 cameras afgelopen.

IPhone 11 camera test

Met de opkomst van het internet is het steeds makkelijker om te vergelijken hoe de nieuwe camera’s van de iPhones zijn. Je maar in te tikken op Google ‘iPhone 11 camera review’ en je krijgt al verschillende websites die deze camera’s tot de laatste puntjes hebben getest. Dit is voor de mensen die een nieuwe telefoon uit gaan zoeken enorm handig, want hiermee kan je zien hoe goed de camera van jouw nieuwe telefoon zal zijn. Het is met de iPhone 11 camera erg makkelijk om in en uit te zoomen, waarmee je dus een grote groep mensen of een bepaald landschap makkelijk op de foto kunt zetten. De kwaliteit van de ultragroothoeklens is natuurlijk wat minder gaat dan die van de primaire camera, maar de kwaliteit van de foto’s blijven nog steeds goed te noemen. Zeker bij normaal daglicht is het verschil te verwaarlozen, enkel als het donker wordt neemt de kwaliteit wel af. Het is dan ook verstandig om alleen gebruik te maken van de primaire lens. Zeker omdat de nieuwe iPhone 11 camera voorzien is van een nachtmodus. Deze nieuwe modus zorgt ervoor dat je bij slechtere lichtomstandigheden veel mooiere foto’s blijft maken. Foto’s die je vanaf in het donker maakt lijken een stuk lichter dan voorheen, wat de kwaliteit natuurlijk enorm doet toenemen.

Iphone 11 3 camera ‘s

Voor de echte foto fanaten onder ons komt de iPhone 11 3 cameras variant er. Dit is niet de goedkope iPhone 11 zelf, maar deze vind je bij de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Op deze telefoons vind je de driedubbele camera om de beste foto’s met jouw iPhone te schieten. Net zoals bij de iPhone 11 zit hier een extra groothoeklens bij om een groter gebied te kunnen fotograferen en de extra 12 megapixel lens zorgt ervoor dat de kwaliteit bij het zoomen beter blijft. Deze extra lens ontbreekt bij de iPhone 11.