IPhone 11 geel

De iPhone 11 geel variant is samen met de rode variant toch wel het opvallendste exemplaar. Zeker voor de mensen waarvan hun favoriete kleur geel is, is dit natuurlijk een no-brainer. Met deze telefoon kan je ervoor zorgen dat je jouw telefoon er altijd tussenuit kan pakken. Het enige wat dan niet moet gebeuren is natuurlijk dat iemand anders ook de gele iPhone heeft.

Zes verschillende kleuren

Dus als geel niet jouw kleur is, dan zijn er gelukkig nog vijf andere kleuren om uit te kiezen. Deze opvallende kleuren zijn net zoals bij de iPhone 5C en de iPhone XR weer terug. Dit komt doordat deze telefoons een groot succes zijn. Naast het feit dat het leuke kleurtjes zijn waar je uit kan kiezen is het ook zo dat dit de goedkopere varianten van de iPhone zijn. Vaak hebben deze net niet de beste updates op de telefoon, maar toch zijn het wel weer verbeterde versies van de vorige reeks. Hierdoor kiezen veel mensen voor deze goedkopere versie, dan de duurdere (in dit geval de iPhone 11 Pro).

In de basis is de iPhone 11 verkrijgbaar in zes kleuren, namelijk: wit, zwart, geel, groen, paars en rood.

De iPhone 11 pro is verkrijgbaar in middernachtgroen, spacegrijs, zilver en goud.

De Apple iPhone 11 pro Max is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de pro, ook in middernachtgroen, spacegrijs, zilver en goud.