Apple iPhone 11 los toestel kopen

De iPhone 11 los toestel kan je bij veel telefoonwinkels aan gaan schaffen. Maar voordat je deze telefoon aan gaat schaffen is het belangrijk om een aantal dingen te bedenken. De iPhone 11 is namelijk de goedkoopste variant de nieuwe reeks van Apple uit 2019. Dit heeft wel tot gevolg dat deze telefoon niet de allernieuwste updates heeft ten opzichte van de iPhone 11 Pro en Pro Max (waar de Max de grotere variant van de Pro). Zo heeft de iPhone 11 twee camera’s aan de achterzijde waar de iPhone 11 Pro er drie heeft. Als jij een groot scherm fijn vindt is de iPhone 11 weer in het voordeel ten opzichte van de 11 Pro, aangezien deze een scherm heeft van 6,1 inch tegen 5,8 inch voor de Pro. De iPhone 11 Pro Max heeft dan weer een scherm van 6,5 inch. Verder zit er wel een verschil de kwaliteit van het scherm aangezien de iPhone 11 een Liquid Retina-LCD scherm heeft en de Pro versie een Super Retina XDR OLED-scherm. Hierbij is de resolutie een stuk hoger. Als je van kleur houdt is de iPhone 11 jouw keuze. Er zijn namelijk zes verschillende felle kleuren te kiezen welke van glimmend glas gemaakt zijn. Bij de Pro variant is dit matglas. Zo zijn de nadelen niet altijd ook echt nadelig, dit ligt maar net aan hoe jouw smaak is.

IPhone 11 kopen los

De iPhone 11 los toestel prijs is daarnaast ook een enorm groot voordeel ten opzichte van zijn twee ‘broertjes’. De adviesprijs voor de iPhone 11 is €809,- waar de prijs voor de Pro €1.159,- is en de Pro Max €1.259,-. Zo kan je eenvoudig ruim €300,- besparen door de iPhone 11 te kiezen in plaats van de Pro of Pro Max. Zeker mensen die een los toestel willen kopen zal dit een grote invloed zijn op de keuze van hun iPhone. Hierdoor moet je nog steeds wel een groot bedrag ineens neerleggen, maar het is nog altijd een stuk minder dan het bedrag voor de Pro of Pro Max.

Het grote voordeel van het kopen van een los toestel is dat je hierna voor jouw iPhone 11 sim only abonnement af kan sluiten. Je kunt dan maandelijks veel geld besparen vergeleken met de duurdere abonnementen die afgesloten worden in combinatie met de telefoon. Bij deze abonnementen leen je als het ware het bedrag voor de telefoon van de provider die je in maandelijkse termijnen afbetaald.