Apple iPhone 11 met abonnement vergelijken

IPhone 11 abonnement

Veel mensen kiezen ervoor om de iPhone 11 met abonnement te nemen. Er hangt namelijk best een groot prijskaartje aan de nieuwe iPhones en veel mensen willen en/of kunnen dit bedrag niet ineens betalen. Als je nu jouw telefoon in combinatie neemt met een abonnement hoef jij niet ineens dit bedrag te betalen, maar betaal je elke maand een deel van deze telefoon af. Dus nu bestaat het maandbedrag van jouw telefoonabonnement uit een deel voor de kosten van het internet en bellen, en een deel uit de aflossing van jouw telefoon. Je gaat hiermee als het ware een lening aan met de telecomprovider en daarom wordt jouw abonnement ook geregistreerd bij de BKR (Bureau Krediet Registratie).

IPhone 11 abonnement vergelijken

Nu zijn er enorm veel verschillende aanbieders van telefoonabonnement en daarom zijn er tegenwoordig veel vergelijkingswebsites en daar kan jij jouw iPhone 11 abonnement vergelijken.  Maar wat zorgt er nu voor wat de exacte prijs van jouw iPhone 11 abbo is? De prijs wordt uiteindelijk bepaalt door een groot aantal factoren en opties die jij op jouw telefoon wil hebben. We beginnen bij de eerste keuze die je moet nemen:

  • De keuze voor welke iPhone 11 je wil. Je kan kiezen uit de iPhone 11, 11 Pro en de 11 Pro Max. De iPhone 11 is de goedkoopste variant en daarom zal je ook elke maand minder af hoeven te lossen voor jouw telefoon. Met zijn adviesprijs van €809,- is deze een stuk goedkoper dan de iPhone 11 Pro (€1.159,-) en de iPhone 11 Pro Max (€1.259,-). Omdat de prijs van de Pro en Pro Max aanzienlijk hoger is, zullen de abonnementskosten ook hoger worden vanwege de aflossing van de telefoon.
  • De hoeveelheid opslagruimte is de volgende factor voor de abonnementskosten. Dit zorgt er namelijk voor de prijs van de telefoon ook hoger of lager uitvalt. De goedkoopste variant begint vanaf 64GB, maar kan bij de Pro variant gekozen worden tot en met 512GB. Dit wordt ook in het prijskaartje van de telefoon meegenomen.
  • De abonnementsduur speelt ook een grote rol in de maandprijs. De telefoon zal dan namelijk in 12 of in 24 maanden afgelost moeten worden. Een simpele rekensom zal er dan op uitkomen dat je maandelijks 2x zoveel of 2x zo weinig af moet lossen aan de hand van jouw abonnementsduur.
  • Daarna krijg je de keuze in hoeveel GB internet je wil en het aantal belminuten. Aangezien er steeds meer gedaan wordt op de telefoon willen veel mensen een groot aantal GB internet tot hun beschikking hebben. Dit is natuurlijk niet gratis en hiervoor moet betaald worden. Des te meer internet jij maandelijks verbruikt, des te hoger het bedrag voor jouw abonnement uit zal vallen.

Deze gegevens kan jij allemaal invullen bij een vergelijkingswebsite en deze rolt uiteindelijk een lijst uit met alle aanbieders die voldoen aan jouw wensen. Hier vind je dan ook gelijk het totale maandbedrag bij voor jouw abonnement. Tegenwoordig is het zelfs zo dat je precies kunt zien hoeveel jouw maandkosten voor het internet en bellen is, maar ook wat de maandelijkse kosten zijn voor het aflossen van jouw telefoon. Hiermee wordt de klant tegenwoordig ook een stuk bewuster gemaakt in de keuze om een nieuwe telefoon aan te schaffen of toch nog een jaartje extra door te gaan met de oude telefoon.

Simonly abonnement

Natuurlijk bestaat er ook altijd nog de mogelijkheid om een simonly abonnement af te sluiten. Zoals hierboven gezegd kiezen veel mensen hier niet voor, omdat er dan een los toestel gekocht moet worden, maar het zorgt er wel voor dat jouw maandlasten drastisch naar beneden gehaald worden. Het is vaak zo dat meer dan de helft van de maandlasten aflossing is voor de telefoon. Je kan dus jouw maandlasten halveren door een los toestel aan te schaffen en een simonly abonnement ervoor af te sluiten. Deze simonly abonnementen zijn vaak ook met een korte looptijd, waardoor je vaak kunt wisselen van provider die op dat moment het beste aansluit bij jouw wensen.

Gelukkig voor de consument zijn er veel verschillende aanbieders en blijven er hier ook steeds nieuwe bijkomen. Hierdoor is er veel concurrentie wat de prijzen ten goede komt. Sommige providers gaan daarom extra’s aanbieden. Zo heb je bijvoorbeeld bij Vodafone een combideal als je ook een abonnement op Ziggo hebt bij je thuis. Zij verdubbelen dan namelijk jouw GB internet. Zie jij dus een goedkoop abonnement bij Vodafone met 10GB aan internet, dan wordt dat verdubbeld op het moment dat jij televisie en internet hebt van Ziggo bij jou thuis. Dit soort voordeel is vaak een extraatje die je niet verwacht, maar kan er wel voor zorgen dat je veel geld kan besparen elke maand.