Apple iPhone 11

De iPhone 11 is het nieuwe paradepaardje van Apple. Naast de iPhone 11 brengt Apple ook de iPhone 11 Pro (€1.159,-) en Pro Max (€1.259,-) uit, maar deze hebben een flink hoger prijskaartje dan de ‘normale’ 11 versie. En naast het feit dat mensen een mooie telefoon willen hebben is het prijskaartje natuurlijk een belangrijk gegeven.

iPhone 11 prijs

Zoals gezegd is deze variant de goedkoopste uit de nieuwe reeks van iPhones. Het is de opvolger van de iPhone XR en heeft weer veel nieuwe updates waar elke iPhone liefhebber weer blij van wordt. De iPhone 11 prijs voor een 64GB geheugen is €809,-. Zeker vergeleken met de Pro en Pro Max is dit natuurlijk een groot verschil wat voor veel mensen toch weer de doorslag zal geven. De iPhone XR was ook weer een enorm succes en dit zal met de 11 zeker niet anders zijn. De Apple iPhone 11 komt net zoals zijn voorganger weer in verschillende kleuren waar je een keuze uit kan maken. De kleuren waar deze keer uit gekozen kan worden zijn: zwart, paars, wit, rood, groen en geel.

iPhone 11 Apple

Met deze nieuwe iPhone heeft Apple er weer voor gekozen om ook de mensen met een minder budget een goede telefoon te geven. Het verschil is ruim €300,- met de andere varianten van de nieuwe iPhone, wat voor veel mensen toch een drempel kan zijn om voor de iPhone te kiezen. Een hele slimme zet, want tegenwoordig betaal je ook bij een abonnement voor de telefoon waardoor er lagere maandlasten zijn voor de gebruikers.

iPhone 11 specs

Natuurlijk ga je jouw nieuwe iPhone aanschaffen voordat je ook de nieuwe iPhone 11 specificaties kent. We zullen beginnen met de iPhone 11 afmetingen: de telefoon is 150,9 mm lang, 75,7 mm breed en 8,3 mm dik. Verder weegt de iPhone 194 gram. Het beeldscherm is 6,1 inch groot wat neerkomt op 15,5 centimeter (dit is de diagonale lengte van de telefoon). Het scherm heeft een resolutie van 1792 x 828 pixels en het is een lcd-scherm. In totaal kunnen er 16 miljoen verschillende kleuren getoond worden op de telefoon. Het systeem van de iPhone draait natuurlijk op Apple iOS, versie 13. De iPhone is weer sneller gemaakt door er een nieuwe chip in te verwerken. Deze keer is het de A13 Bionic (in tegenstelling tot de A12 bij de vorige versie). Hierdoor heeft de telefoon een processorsnelheid van 2 x 2.65 GHz + 4 x 1.8 GHz (in totaal 6 processorkernen). Verder is de telefoon te kiezen met 64GB, 128G en 256GB en heeft het een werkgeheugen van 4GB.