Apple iPhone 8 128GB

Als je een nieuwe telefoon wilt kopen is de keuze groot te noemen. Heb je al een kijkje genomen wat er allemaal te koop is en is je keuze gevallen op de iPhone 8 dan kun je binnen dat model ook nog eens meer keuzes maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de iPhone 8 128GB.

Geheugencapaciteit iPhone 8 128GB

Als je kijkt naar de geheugencapaciteit van de iPhone 8 is deze in de volgende versies verkrijgbaar: 64GB, 128GB en 256GB. De prijs van het toestel zal toenemen naarmate het geheugen groter is. Wil je een behoorlijk geheugen op je smartphone omdat je er diverse apps op wilt gebruiken of veel foto’s maakt en opslaat dan is een geheugen van 128GB een goede keuze.

Vergelijk de diverse modellen

Als je zelf niet zeker weet of je voldoende hebt aan een iPhone 128GB informeer dan altijd goed wat de mogelijkheden met deze telefoon zijn. De iPhone 8 heeft op de verschillende uitvoeringen diverse kenmerken die overeenkomen en wellicht is een andere versie net even wat beter geschikt voor jou. De iPhone 8 128GB vormt een mooi midden tussen de versie van 64GB en die van 256GB.