Apple iPhone 8 goud rose goud

Een iPhone 8 is een goede keuze als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone. Omdat niet iedereen van dezelfde kleur houdt is de telefoon in verschillende kleuren op de markt gebracht. Liefhebber van goud? Dan kun je ook kiezen voor de iPhone 8 gold.

Kleuren waarin de iPhone 8 verkrijgbaar is
Naast de goudkleurige versie is de iPhone 8 verkrijgbaar in de kleuren zilver en spacegrijs. De iPhone 8 gold heeft een aluminium behuizing. De achterzijde van het toestel is van glas gemaakt en daardoor transparant. Door de glazen achterzijde krijg je de mogelijkheid de telefoon draadloos op te laden.

Creëer zelf je eigen kleur
Als je interesse hebt in de iPhone 8 gold maar de kleur je niet echt bevalt en je liever een andere kleur telefoon wilt hebben dan kun je dit zelf snel aanpassen. Hiervoor kies je een geschikt hoesje dat je om de telefoon doet. Op die manier krijgt je telefoon niet alleen de kleur die jij wilt maar kun je ook nog eens kiezen voor een hoesje met een opdruk. Deze zijn in tal van kleuren en uitvoeringen te koop. Het hoesje geeft je telefoon een bijzonder uiterlijk en vormt tevens een bescherming voor de telefoon.

Kies voor de iPhone 8 rose gold

Een iPhone 8 rose gold is een van de drie kleuren waaruit je kunt kiezen als je op zoek bent naar een iPhone 8. De andere twee kleuren zijn spacegrijs en zilver. De iPhone 8 rose gold wordt uitgebracht als goud maar de kleur neigt ook naar roze dus daarom wordt de naam daarmee in verband gebracht.

Doorzichtige achterkant
De behuizing van de iPhone 8 is gemaakt van aluminium en daardoor heeft de telefoon praktisch volledig dezelfde kleur. De uitzondering hierop wordt gevormd door de achterzijde van het toestel. De achterkant van het toestel is namelijk doorzichtig en gemaakt van glas. Dit betekent dat je de telefoon draadloos kunt opladen en er niet altijd een kabel voor hoeft te gebruiken.

Kies er een leuk hoesje bij
Wil je wel graag een iPhone 8 hebben maar zijn de drie beschikbare kleuren niet echt jouw smaak? Dan is dat simpel op te lossen door er een passend telefoonhoesje bij aan te schaffen. Het staat niet alleen leuk maar beschermt ook nog eens je telefoon. De hoesjes zijn in tal van uitvoeringen, soorten, kleuren en prijzen te koop zodat jij je telefoon eruit kunt laten zien zoals jij wilt.

Op zoek naar een roze iPhone 8

De iPhone 8 (zowel het gewone model als de plus uitvoering) is in drie kleuren op de markt gebracht, te weten spacegrijs, zilver en goud. De goudkleurige uitvoering van de telefoon neigt lichtjes naar roze dus als je liefhebber bent van die kleur is de keuze voor deze uitvoering lang niet gek. De iPhone 8 roze bestaat weliswaar niet officieel maar kan er wel voor doorgaan. Wil je echt een super roze telefoon? Koop er dan een hoesje bij in die kleur. Dit ziet er leuk uit en beschermt tevens je telefoon.

Goud dat naar roze neigt
De iPhone 8 rose goud staat bekend als goud maar de kleur lijkt lichtjes roze te zijn als je er goed naar kijkt. Een roze iPhone 8 bestaat niet maar de gouden uitvoering van de telefoon heeft zeker wel wat weg van roze en kan daar goed voor doorgaan.

Ga voor goud

Als je een iPhone wilt kun je een keuze maken uit verschillende modellen van dit toestel. Heb je je oog laten vallen op de iPhone 8? Dan kun je bij dit model een keuze maken uit de volgende kleuren: zilver, goud en spacegrijs. Dit geldt zowel voor de standaardversie als voor de plusversie van de telefoon.

Goud past bij nagenoeg alles goed
Als je een liefhebber bent van wat bling kun je met de zilverkleurige versie al goed uit de voeten maar de iPhone 8 goud is dan zeker een goede keuze. De kleur van deze telefoon neigt een beetje naar roze maar staat wel bekend als de iPhone 8 goud. Voordeel is dat deze kleur nagenoeg overal goed bij staat en je niet bang hoeft te zijn dat je telefoon niet matcht met de kleding of accessoires die je hebt en draagt.

Leuk je goudkleurige iPhone 8 extra op
Vind je enkel goud maar wat saai? Leuk je iPhone 8 goud dan op met een hip hoesje of bumper. Deze maken je telefoon persoonlijker en zorgen er ook meteen voor dat deze goed beschermd is mocht deze onverhoopt eens vallen. Zo past je goudkleurige iPhone prima bij jou en kan tegen een stootje.

Kies voor een iPhone 8 rose gold

De iPhone 8 is in drie verschillende kleuren op de markt gebracht. Dit zijn zilver, spacegrijs en goud. Voor de meeste mensen zal een van deze drie kleuren wel in de smaak vallen. Mocht dit niet zo zijn dan kun je er altijd voor kiezen de telefoon op te leuken met een speciaal passend hoesje. Dit zorgt ook meteen voor extra bescherming van het toestel.
Als je wel van een beetje glitter en glamour houdt is de iPhone 8 rose gold een goede keuze.

Telefoon lijkt lichtroze te zijn
De telefoon mag dan onder de naam goud bekend staan, de kleur heeft echt wel wat weg van roze. Voor de liefhebber van deze kleur kun je dus goed uit de voeten met de iPhone 8 rose gold. De telefoon is met uitzondering van de achterzijde gemaakt van aluminium en dan ook volledig in dezelfde kleur uitgevoerd. De reden waarom de achterzijde niet goudkleurig is, is simpel: deze is namelijk van glas gemaakt en volledig transparant om zo de mogelijkheid te bieden de telefoon draadloos op te laden. De rest van de behuizing is wel goudkleurig met een tikkeltje roze te noemen. Houd je wel van wat bling? Dan is de gouden iPhone 8 een goede keuze als je voor dit model telefoon kiest.