Apple iPhone 8 los toestel kopen goud rose goud

Als je reeds een lopend abonnement hebt voor je smartphone waar je niet direct vanaf kunt omdat je er een contract met een bepaalde looptijd voor getekend hebt kun je toch een nieuwe telefoon aanschaffen zonder problemen. Een iPhone 8 zonder abonnement kun je online bekijken en bestellen maar je kunt er ook voor in de winkel terecht. Heb je een abonnement waarvan de looptijd nog niet verstreken is of ben je zo tevreden met het abonnement dat je het gewoon wilt verlengen maar wel een ander toestel erbij wilt hebben? Kies dan een los toestel dat gecombineerd kan worden met je lopende abonnement.

Informeer of je nieuwe telefoon gekoppeld kan worden aan een lopend abonnement

Als je een smartphone hebt hoort daar in de meeste gevallen ook een abonnement bij. Telefoonabonnementen kennen een bepaalde looptijd. Dit is meestal één of twee jaar. Tussentijds het contract beëindigen is vaak ingewikkeld en brengt extra kosten met zich mee. Heb je een contract dat nog een poosje loopt of wil je enkel een andere telefoon? Dan kun je ook een iPhone 8 kopen zonder abonnement. Kijk of de iPhone 8 te combineren is met je huidige abonnement zodat je zeker weet dat het goed werkt. Een los toestel kan bij nagenoeg iedere provider aangepast worden aan je abonnement.

Een los toestel kost minder dan met abonnement
Mocht je een abonnement hebben bij een provider die goed bevalt dan kun je dit behouden met een nieuw toestel. De iPhone 8 plus prijs voor een los toestel bedraagt minder dan wanneer je er een abonnement bij afsluit. Kijk wel goed of de iPhone 8 plus bij je huidige abonnement past.

Gaat de voorkeur ook uit naar een iPhone 8 goud los toestel? Kies deze dan bij ons en plaats vandaag nog je bestelling!