Kies voor goud

De iPhone 8 is in drie verschillende kleuren te koop. Dit zijn spacegrijs, zilver en goud. Zowel de standaard iPhone 8 als de iPhone 8 plus zijn in deze drie kleuren verkrijgbaar. Houd je wel van een beetje kleur dan ligt de keuze voor de iPhone 8 plus goud zeker voor de hand.

Behuizing en achterzijde van de iPhone plus goud
De behuizing van de iPhone 8 plus goud is volledig van deze kleur gemaakt. Omdat de achterzijde van het toestel echter van glas gemaakt wordt is deze transparant en niet in dezelfde kleur mee gefabriceerd. Anders zou de transparantie van de achterzijde verloren gaan en ontbreekt daarmee de mogelijkheid om de telefoon draadloos op een speciale oplader op te laden.

Maak je telefoon zoals jij dat wilt
Vind je dat de iPhone 8 plus goud een tikkeltje saai overkomt omdat de telefoon maar één kleur heeft? Dan kun je de telefoon natuurlijk op allerlei manieren opleuken zodat deze heel persoonlijk wordt en helemaal bij jou past. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan stickers om op het toestel te plakken of een leuk hoesje dat niet alleen goed oogt maar ook nog eens zorgt voor de nodige bescherming van je telefoon.

Roze of goud?

De iPhone 8 plus rose gold dankt zijn naam (ook al zou je anders denken) aan de goudkleurige uitvoering van de telefoon. De gouden kleur neigt namelijk lichtjes naar roze. Op die manier vindt de telefoon ook veel afnemers die van de kleur roze houden. Vind je de telefoon nog niet roze genoeg naar je zin? Dan kun je ervoor kiezen er accessoires in het roze bij te kopen of de telefoon te voorzien van een leuk hoesje of bumper. Het toestel is volledig uitgevoerd in dezelfde kleur met uitzondering van de glazen achterzijde die transparant is. Ook de iPhone 8 plus is te koop in drie diverse kleuren waaronder de rose goud versie die als goud bekend staat maar licht naar roze lijkt te neigen.