Apple iPhone 8 plus wit zilver silver

De iPhone 8 plus is in drie kleuren op de markt gebracht. Dit zijn spacegrijs, zilver en goud. Er is zelfs een beperkte oplage van het toestel in het rood. Wil je graag een witte iPhone 8 plus? Dan kun je voor de uitvoering in het zilver kiezen omdat deze qua kleur daar het meeste bij in de richting komt. Vind je dit geen goede optie en wil je graag een spierwit toestel? Dan kun je er het beste een wit hoesje bij kopen.

Geef zelf je telefoon een witte look
Er zijn tal van telefoonhoesjes te koop, zowel van Apple zelf als van een ander merk. Omdat de iPhone 8 plus wit nu eenmaal niet officieel bestaat zul je een andere oplossing dienen te vinden als je persé deze kleur wilt hebben. Kies voor een wit hoesje, deze zijn zowel in effen varianten als met een motiefje te koop. Houd er rekening mee dat de iPhone 8 plus net wat groter is dan de meeste smartphones en je dus een wat groter hoesje dient te hebben zodat het ook goed past. Een goed passend hoesje maakt je telefoon precies zoals jij deze wilt hebben en zorgt voor bescherming van het toestel.

Ga voor de iPhone 8 plus zilver

Als je een iPhone 8 plus wilt aanschaffen heb je de keuze uit drie kleuren. Niet iedereen vindt de kleur van een telefoon interessant maar als je dat wel belangrijk vindt kies je een kleur die je mooi vindt of die bij je past. Voor de iPhone 8 plus kun je kiezen uit goud, spacegrijs of zilver. De iPhone 8 plus zilver neigt ook lichtjes naar wit als je de kleur bekijkt. Vind je een effen kleur net even wat te saai? Leuk je telefoon dan op met stickers zodat deze een wat flitsender uiterlijk krijgt.

Bestel je eigen iPhone 8 plus zilver

Je bent op zoek naar een nieuw toestel alleen is het dan de vraag wat jou aanspreekt. Misschien wil je wel een bijzondere kleur en dan kun jij zomaar de voorkeur geven aan de iPhone 8 plus zilver. Mocht dat zo zijn dan kun jij daar snel wat mee doen en kijken of dat wij deze op voorraad hebben. Als dat namelijk zo is dan kunnen wij deze vandaag nog verzenden en dan heb jij deze morgen in huis. Kies er daarom ook voor en maak er snel werk van!

Zorg ook dat je weet welke kleur iPhone je wenst en misschien vind jij deze iPhone 8 plus silver wel mooi, bestel deze dan direct!