Apple iPhone 8 plus

Naast de standaarduitvoering van de iPhone 8 kun je kiezen voor een wat uitgebreider model. Deze heeft een aantal kenmerken die de standaard iPhone 8 niet heeft en is op de markt gebracht als de iPhone 8 plus.

Verschillen tussen de iPhone 8 en de iPhone 8 plus
Beide telefoons hebben een groot aantal kenmerken die overeenkomen maar niet alles is natuurlijk hetzelfde. Een verschil dat meteen in het oog springt is de grootte van het toestel. Daar waar de standaard iPhone 8 een beeldscherm heeft dat 4,7’’ groot is, is dat van de iPhone 8 plus 5,5’’. Dit betekent ook een andere resolutie (1334 x 750 ten opzichte van 1920x 1080). Het grotere scherm is handig in het gebruik omdat je er gewoon meer op kunt zien maar houdt wel wat lastiger vast blijkt in de praktijk.

Camera op de iPhone 8 plus
Naast het verschil in formaat heeft de iPhone 8 plus een super goede camera met meer opties. Als je echt goede en professionele foto’s wilt maken met je telefoon is de iPhone 8 zeker een aanrader. Als laatste belangrijke verschil heeft de iPhone 8 plus een wat zwaardere accu.

Wat kost de iPhone 8 plus?

Als je een iPhone 8 plus wilt aanschaffen houdt er dan rekening mee dat dit toestel wel wat duurder uitvalt dan zijn standaardbroertje. De iPhone 8 plus prijs loopt ongeveer uiteen tussen €600,- en ruim €800,- maar er worden ook regelmatig aanbiedingen gegeven waarbij de prijzen kunnen afwijken. De prijzen voor de toestellen verschillen per provider maar ook naar gelang het aantal GB’s dat het toestel heeft. Voor de iPhone 8 plus geldt dat deze in een versie van zowel 64GB, 128GB als 256 GB verkrijgbaar is. Vergelijk altijd goed de aanbieders en de verschillende toestellen zodat je een telefoon en abonnement kiest die bij jouw belgedrag passen.

Kies voor de iPhone 8s

Als je een iPhone 8 wilt aanschaffen heb je daarbij de keuze uit verschillende modellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen de iPhone 8 of de net even wat grotere variant iPhone 8 plus. Apple heeft plannen om in het voorjaar van 2020 een nieuwe versie van de iPhone op de markt te brengen, onder de naam iPhone 8 SE, oftewel iPhone 8s. Dit is feitelijk een gewone iPhone 8 maar dan met een aantal aanpassingen ten opzichte van de eerder op de markt gebrachte toestellen.

Specificaties iPhone 8s
Daar waar de originele iPhone 8 verkrijgbaar was in spacegrijs, zilver en goud zal de iPhone 8 SE te koop zijn in rood, spacegrijs en zilver. De specificaties van het toestel kun je reeds online vinden maar het kan zijn dat deze iets afwijken van wat er straks daadwerkelijk op de markt gebracht wordt. De naam ervan is zelfs niet helemaal zeker maar het kan dus ook de iPhone 8s worden.

Nog even wachten
Als je interesse hebt in dit model telefoon is het zeker verstandig te wachten totdat dit model wordt uitgebracht. Als het er eenmaal is kun je voor jezelf bepalen of het toestel voor jou geschikt is.

Specificaties van de iPhone 8 plus
Als je wilt weten wat de iPhone 8 plus specificaties zijn raadpleeg je het beste even het internet of win je meer informatie in bij een provider of (web)winkel. De prijs van de iPhone 8 plus kan uiteenlopen, mede afhankelijk van welke geheugencapaciteit je kiest en of je een nieuw of gebruikt toestel aanschaft. De specificaties iPhone 8 staan altijd vermeld bij de diverse modellen telefoons en vind je ook terug op de site van Apple zelf. Dit geldt ook voor de specificaties van de iPhone 8 plus, het net even wat grotere broertje van de iPhone 8.

Wat maakt de iPhone 8 plus bijzonder?

De iPhone 8 plus is een net even wat groter exemplaar dan de standaard uitvoering van de iPhone 8. De plus versie heeft een groter beeldscherm (5,5’’ ten opzichte van 4,7’’) en de resolutie is daarmee ook anders. De iPhone 8 plus heeft een bijzonder goede camera waarmee je nagenoeg professionele foto’s kunt maken. Voor alle specificaties van het toestel kijk je het beste even online of vraag je om meer inlichtingen bij de verkopers van het toestel. Zo weet je meteen of dit toestel voor jou geschikt is en bij je past.