Apple iPhone 8 wit zilver silver

De iPhone 8 is in drie kleuren verkrijgbaar. Dit zijn zilver, goud en spacegrijs. Er is een beperkte oplage van de telefoon in het rood maar dit is geen standaardkleur waarin deze geleverd wordt. Als je een wit telefoontoestel wilt hebben kun je voor een zilverkleurige iPhone 8 kiezen. Deze kleur neigt behoorlijk naar wit maar een echte iPhone 8 wit is er niet. Daarvoor dien je zelf de kleur te creëren.

Laat je iPhone 8 er als wit uitzien
Als je echt beslist een witte iPhone 8 wilt hebben kun je er gewoon een wit hoesje omheen doen. Zo lijkt het meteen alsof je een witte telefoon hebt. Als je kiest voor een witte bumper dan lijkt het toestel ook wit. De achterzijde is niet gemaakt van aluminium maar van glas en deze is transparant en hoeft niet afgedekt te worden door de bumper om wit te lijken.

Witte hoesjes in tal van uitvoeringen te koop
Met een wit hoesje dat de gehele telefoon bedekt lijkt het alsof je een wit toestel hebt. Op die manier kun jij toch de kleur telefoon maken die jij zelf wilt. Witte hoesjes zijn van allerlei verschillende merken en in diverse modellen te koop.

Beetje glamour met de iPhone 8 zilver

De iPhone 8 is in drie standaardkleuren op de markt gebracht. Dit geldt zowel voor de iPhone 8 als voor de iPhone 8 plus. De kleuren zijn goud, zilver en spacegrijs. Houd je wel van zilver? Dan is deze kleur een goede keuze voor je.

Zilver lijkt op wit
De iPhone 8 zilver heeft een bescheiden kleur die niet heel erg opvalt. Als je een telefoon zoekt die niet direct enorm in het oog springt is het zeker een goede kleur om te kiezen. De volledige aluminium behuizing is in dezelfde kleur en de achterzijde van het toestel is van glas gemaakt en transparant. De zilverkleur is aan de lichte kant zodat het een beetje naar wit lijkt te neigen.

Leuk je telefoon op naar jouw smaak
Vind je de kleur zilver wel mooi maar een beetje te saai voor je telefoon? Dan kun je ook voor een van de andere kleuren kiezen of je telefoon opleuken met stickers of er een mooi hoesje omheen doen. Zo krijgt je telefoon meteen een ander uiterlijk en is deze ook nog eens goed herkenbaar voor je. Bovendien zorgt een hoesje voor een goede bescherming van het toestel.

Kies je eigen iPhone 8 zilver

Je gaat op zoek naar een nieuwe iPhone en heb je jezelf dan wel eens de vraag gesteld of dat je graag een los toestel wilt of een abonnement? Het is goed om er eens over na te denken en dan kun jij al snel inzien wat voor jou de opties zijn. Als je namelijk al een abonnement hebt lopen en alleen een toestel wil dan kun jij deze iPhone 8 zilver bij ons bestellen. Je gaat dan voor kwaliteit, lage prijzen en een snelle service. Als wij je iPhone namelijk op voorraad hebben dan kan deze morgen al bij je worden bezorgd!

Online iPhone kiezen

Gemakkelijk jouw iPhone online kiezen dat wil jij toch ook? Zorg daarom dat jij er ook werk van maakt en dan kun jij er direct voor kiezen. Wij zorgen er graag voor dat jij van al onze voordelen gaat profiteren en horen dan ook graag wat je wensen zijn zodat wij met je mee kunnen denken. Ook als je vragen hebt dan kunnen wij deze snel beantwoorden.

Kies hier je iPhone 8 silver

Als je op zoek bent naar een mooie iPhone, dan kun je maar beter snel je keuze maken. Bij ons heb je namelijk de kans om deze mooie iPhone 8 silver te bestellen en dan ben je van alle gemakken voorzien. Een licht en snel toestel en dat is toch ook wat jij wilt? Kwaliteit staat voorop en dan nog een scherpe prijs. Zorg dat jij er alles over te weten komt en wanneer er vragen zijn laat het ons dan horen zodat wij je snel kunnen helpen en jij je keuze kunt maken.