Apple iPhone 8

De iPhone 8 van Apple is in het najaar van 2017 op de markt gekomen als opvolger van de iPhone 7. Het model kent een aantal wijzigingen ten opzichte van andere modellen die Apple nog niet eerder geïntroduceerd heeft. Wil je een nieuwe (of gebruikte) telefoon aanschaffen en lijkt de Apple iPhone 8 je wel wat? Lees dan eerst goed de nodige informatie over dit model door zodat je zeker weet dat dit de juiste telefoon voor jou is waar je ook daadwerkelijk veel plezier aan zult beleven.

Bekijk en vergelijk de verschillende modellen

Daar waar je aan het uiterlijk van zowel de iPhone 7 als de iPhone 8 niet meteen enorme verschillen zult zien zijn deze er echter wel. De iPhone 8 is namelijk voorzien van een hoop nieuwe technische snufjes zodat je met dit model net weer meer kunt dan met de voorgaande types. Kijk en vergelijk daarom altijd goed de verschillende modellen met elkaar voordat je overgaat tot de aanschaf van een iPhone 8. Als er bepaalde kenmerken opzitten die je bijzonder aanspreken en waar jij naar op zoek bent in een telefoon is het zeker zaak dat je voor dit model kiest.

Kenmerken van de Apple iPhone 8

Apple brengt met regelmaat nieuwe modellen van de iPhone op de markt die ieder hun eigen nieuwe technologie kennen en waar je als gebruiker steeds meer mee kunt doen. Dit was zeker niet anders bij het verschijnen van de iPhone 8. De Apple iPhone 8 is verkrijgbaar als ‘normale’ versie maar ook in een Plus-uitvoering te koop. De telefoon heeft een capaciteit die kan uiteenlopen tussen de 64GB en 256 GB afhankelijk van welk model je kiest. De telefoon is in drie kleuren verkrijgbaar: zilver, goud en space grijs (hetgeen sterk op zwart lijkt).

Bijzonder aan de Apple iPhone 8

De iPhone 8 heeft een aantal kenmerken die verschillen van de modellen die ervoor op de markt gebracht werden. Opvallend detail is dat de achterzijde van de telefoon van glas gemaakt is. Wanneer je de telefoon wilt opladen kun je dit doen met behulp van een kabel maar ook draadloos behoort tot de mogelijkheden. Je gebruikt daarvoor een speciale mat die je onder de telefoon legt en waarmee je wireless oplaadt. Opladen met een USB-aansluiting kan zowel via het lichtnet als via de computer. Tijdens het opladen kan de telefoon gewoon gebruikt worden.

Wat is de gemiddelde prijs van een iPhone 8?

De iPhone 8 is zowel online als in de winkel te koop. De prijs voor de iPhone 8 modellen lopen uiteen naar gelang de mogelijkheden waar je voor kiest. Binnen de iPhone 8 kun je kiezen voor speciale specificaties. Hoe meer je wilt hebben hoe hoger de prijs zal uitvallen maar dat is alleen maar logisch natuurlijk.

Kies voor een gebruikt model

Kijk altijd goed op voorhand wat je te besteden hebt als je een nieuwe telefoon wilt hebben. Iedereen heeft te maken met een ander beschikbaar budget dus zoek een telefoon die voor jou betaalbaar is. De aanschafprijs van de iPhone 8 varieert grofweg tussen de €500,- en €750,-. Kijk altijd goed wat je van de telefoon verlangt zodat je het juiste model kiest. Als de telefoon boven de begroting gaat kun je een voordeligere versie uitkiezen of eens kijken of je een refurbished model kunt vinden. Deze zijn net zo goed als nieuwe modellen van de Apple iPhone 8 maar kunnen wel veel voordeliger uitvallen. In technisch opzicht is een refurbished model niet slechter dan een nieuw exemplaar maar het kan natuurlijk wel een paar gebruikssporen hebben omdat de telefoon reeds eerder gebruikt is.

Wat zijn de iPhone 8 specs?

Als je precies wilt weten wat de iPhone 8 je allemaal te bieden heeft op het gebied van techniek en kunnen is het zeker zinvol eerst alle specificaties goed door te lezen. Dit kun je online doen maar als je het zelf moeilijk vindt om te bepalen wat jij belangrijk vindt of niet precies weet wat deze specificaties inhouden kun je voor meer informatie naar een winkel gaan. De specificaties zijn beschreven voor de volledige telefoon waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan de kenmerken van de camera die erop zit, hoeveel geheugen de telefoon heeft enzovoort.

Bekijk de iPhone 8 specificaties

De iPhone 8 specificaties vind je eenvoudig online terug op diverse sites. Als je overweegt een nieuwe telefoon aan te schaffen omdat je oude niet meer voldoet of omdat deze simpelweg aan vervanging toe is, kijk dan altijd eerst goed wat er allemaal te koop is. De specificaties staan op de eigen site van Apple vermeld maar je kunt er ook voor terecht op de sites van diverse telefoonaanbieders. Snap je iets niet? Vraag dan altijd na wat een bepaalde specificatie precies inhoudt zodat je weet of deze zinvol is voor jou.

Wat kost de IPhone 8?

De Apple iPhone 8 kost wel wat in aanschaf maar dan heb je ook wat. Omdat het niet het laatste model is dat Apple op de markt heeft gebracht zijn de kosten hiervoor aanzienlijk lager dan bijvoorbeeld voor de iPhone 11 die nog maar recent het levenslicht gezien heeft. De prijzen variëren afhankelijk van de kenmerken van het toestel. Kies je bijvoorbeeld voor een model met een geheugen van 64GB dan betaal je een aanzienlijk lagere prijs dan wanneer je een toestel kiest met een geheugen van 256 GB en zo zijn er meer kenmerken die de prijs kunnen beïnvloeden.

Betaal niet de hoofdprijs

Online kun je de prijzen iPhone 8 met elkaar vergelijken. Er zijn veel aanbieders van deze telefoon zodat je goed kunt vergelijken wat voor jou het gunstigste uitpakt. De iPhone 8 is zeker een goed toestel te noemen en als je niet persé het nieuwste van het nieuwste wilt hebben is dit model een goede keuze en betaal jij er niet de hoofdprijs voor omdat de Apple iPhone 8 nu eenmaal al wat langer op de markt is. De iPhone 8 prijzen verschillen ook wanneer je een toestel wilt inclusief abonnement of alleen maar een los exemplaar koopt.

Nieuwe of gebruikte iPhone 8?

De iPhone kosten voor nieuwe toestellen beginnen rond de €500,- maar kunnen wel oplopen tot zo’n €750,- en wellicht nog wat meer. Gaat dit boven je begroting, overweeg dan een tweedehands of refurbished model te kopen. De prijzen van de iPhone 8 variëren ook bij de verschillende aanbieders. Houd er rekening mee dat niet iedere aanbieder dezelfde bedragen vraagt voor een abonnement. Soms kun je gebruik maken van een aanbieding waarbij je de eerste tijd dat het abonnement loopt korting krijgt maar er zijn wel voorwaarden aan dergelijke aanbiedingen verbonden.

Wat zijn de iPhone 8 afmetingen?

De iPhone 8 is even groot als zijn voorganger. Dit wil zeggen dat het scherm 4,7 inch is qua formaat. Wil je liever een wat groter scherm hebben? Dan kies je beter voor de iPhone 8 Plus. Bij dit model is het scherm 5,5 inch groot. In centimeters gezien is de telefoon 138,4 millimeter lang en 67,3 millimeter breed. De dikte van de telefoon bedraagt slechts 7,3 millimeter. Door de bescheiden iPhone 8 afmetingen kun je de telefoon makkelijk meenemen in je zak of tas en deze weegt slechts 148 gram.

Waarom een telefoon iPhone 8 kiezen?

De telefoon iPhone 8 is een technisch bijzonder model als je dit vergelijkt met de modellen die eraan voorafgingen. Heb je goed voor jezelf bekeken wat je van een telefoon verlangt en spreekt de iPhone 8 je wel aan? Ga dan zeker voor de iPhone 8. Apple maakt degelijke producten en omdat dit model al sinds een paar jaar op de markt is zijn eventuele kinderziektes allang verholpen (mochten deze er al zijn) en ben jij ervan verzekerd dat je een goede telefoon op zak hebt waar je lange tijd plezier van kunt hebben.

Waar is de iPhone 8 te koop?

De iPhone 8 kun je dus zowel bij een online aanbieder als in de winkel kopen. Heb je reeds een telefoonabonnement bij een provider en wil je daar graag blijven? Dan kun je ook alleen van toestel wisselen als je je oog op de iPhone 8 hebt laten vallen. De provider kan je precies vertellen wat dit kost zodat jij weet waar maandelijks aan toe bent. Loopt je huidige abonnement bijna af dan kun je ervoor kiezen van provider te wisselen als je bij een ander een abonnement of aanbieding vindt die je meer aanstaan.

Online een iPhone 8 bestellen

Online bestellen is snel gepiept en je kunt het toestel vaak al de volgende dag in huis hebben zodat je er direct mee aan de slag kunt. De iPhone is ook te koop in de winkel en daar geldt hetzelfde: mits het door jou gewenste model op voorraad is kun je dit meteen mee naar huis nemen en maken ze het ook nog eens gebruiksklaar voor je zodat je er meteen mee kunt doen wat jij wilt. En zeg nu zelf: als je eenmaal een nieuw toestel hebt dan wil je er toch ook zo snel mogelijk gebruik van maken!