Apple iPhone X los toestel refurbished

Met de kijk op de duurzaamheid in de wereld is er nu de iPhone X refurbished. Als jij niet persé het nieuwste van het nieuwste hoeft is de iPhone X refurbished zeker iets voor jou. Mensen die hun iPhone X niet meer willen leveren deze dan in bij Apple of andere verkooppunten en deze wordt dan weer aan nieuwe klanten aangeboden. Het grote voordeel van deze toestellen is dat deze vaak nog zo goed als nieuw zijn, alleen ben jij niet de eerste eigenaar.

IPhone X refurbished kopen

Maar waarom zou je een iPhone X kopen refurbished? Zoals gezegd zijn deze telefoons zo goed als nieuw met soms wat gebruikssporen. Maar des te meer gebruikssporen hierop zitten, des te meer korting jij krijgt. Je kunt op deze manier een nieuwe telefoon aanschaffen, zonder dat je de nieuwprijs betaald. Ook kijkend naar de duurzaamheid waar we met de maatschappij naartoe zijn deze refurbished toestellen een stap in de goede richting. In plaats van dat de telefoons vernietigd worden, gaan ze nu naar een tweede of derde gebruiker. De eerste gebruiker krijgt korting op zijn nieuwe telefoon (of geld terug) en de tweede gebruiker betaald minder voor zijn telefoon: win-win.

Maakt het jou dus niet uit of iemand anders al gebruik heeft gemaakt van de iPhone X, kies dan voor een refurbished toestel. Hiermee bespaar jij vele tientallen euro’s op jouw telefoon en draag je bij aan de duurzaamheid van de telefoons.