Apple iPhone X met KPN abonnement

IPhone X KPN is toch altijd een goede combinatie gebleken. KPN in één van de bekendste telecomproviders die we in Nederland hebben en is daarom ook zeker een betrouwbare partner. Je doet er daarom goed aan om jouw iPhone X abonnement KPN af te sluiten. Ze bieden hierbij verschillende soorten abonnementen aan met veel of weinig SMSjes, belminuten en MB’s internet. Het is aan jou om voor jou de voordeligste keuze hierin te maken. Verder kan je kiezen voor een nieuw iPhone X of een refurbished telefoon. Bij de refurbished telefoon krijg je een iPhone die hiervoor al door iemand in gebruik is geweest, waardoor deze goedkoper is voor jou. Hiermee kan je dus elke maand geld besparen.

IPhone X los toestel KPN

De iPhone X is ook als los toestel beschikbaar bij KPN. Zoals hierboven vermeldt kan je een nieuwe telefoon nemen of de refurbished versie van deze iPhone. Het voordeel van een los toestel is dat je hier niet maandelijks jouw telefoon hoeft af te betalen en ook een goedkoop SIM only abonnement af kunt sluiten.

IPhone XR los toestel KPN

Naast de iPhone X is ook de iPhone XR beschikbaar als los toestel bij KPN. Deze iPhone is de goedkopere variant van de iPhone X, maar beschikt wel over vele nieuwe functies ten opzichte van zijn voorgangers. Waar de iPhone X enkel beschikbaar is met 64GB en 256GB opslagruimte is de iPhone XR ook beschikbaar met 128GB aan opslagruimte. Dit kan voor veel mensen die 64GB te weinig vinden, maar 256GB te veel, de beste oplossing zijn voor hun nieuwe telefoon. Bekijk snel de mogelijkheden voor jouw nieuwe iPhone X of XR bij KPN.