Apple iPhone X

No products found which match your selection.

De iPhone X Apple is weer een uniek staaltje techniek wat bij makkelijk jou in de broekzak past. Apple heeft met de iPhone X heeft afscheid genomen van de Home button en hierdoor neemt het scherm nu de hele voorkant in beslag. Door deze ‘simpele’ ingreep heeft Apple een groter scherm weten te creëren, zonder dat zij de telefoon groter hebben gemaakt, erg slim dus. Maar is dit de enige reden om de iPhone X te kopen? Natuurlijk niet! Zoals gewoonlijk heeft Apple weer voldoende snufjes toegevoegd die een verbetering zijn ten opzichte van het vorige exemplaar. Aangezien de Home button verdwenen is van de telefoon, is het ook niet meer mogelijk om met de vingerafdruk de telefoon te ontgrendelen. Hiervoor hebben ze nu gekozen voor het ontgrendelen via Face ID. Er wordt een 3D scan van jouw gezicht gemaakt en zodra de telefoon jouw gezicht herkent ontgrendelt deze zich. Verder beschikt de iPhone X over een dubbele 12 megapixel camera welke zelfs scherpe foto’s levert als je de telefoon wat beweegt en bij weinig lichtinval. Hiermee kan je dus zeker jouw mooie vakantiekiekjes mee schieten. Aan de voorzijde zit een 7 megapixel HD-camera waarmee jij al jouw vrienden en grootouders mee kunt FaceTimen.

IPhone X eerste telefoon met OLED-scherm

Zo kon je hierboven al lezen dat het scherm van de iPhone een stuk groter is dan normaal (5,8 inch), het is de eerste iPhone die een Super Retina HD-display heeft, ook wel een OLED-scherm. Tegenwoordig worden telefoons voor veel meer zaken gebruikt dan alleen bellen. Er worden presentaties op voorbereid, foto’s en video’s opgenomen en er kan geen dag voorbijgaan zonder Netflix op jouw telefoon te streamen. Met het nieuwe scherm van de iPhone X heeft Apple weer een grote stap gezet in kwaliteit van hun apparatuur. Je kunt jouw haarscherpe foto’s nu terugkijken op het scherm die deze foto’s totaal tot hun recht doet komen. Verder kan je jouw films en series nu nog scherper bekijken wat het kijkgenot natuurlijk ten goede komt.

Hoeveel geheugen op je iPhone X kopen?

Veel mensen vragen zich hoeveel geheugen voor hun geschikt is om bij hun iPhone X te kopen. Goedkoop is extra geheugen namelijk niet en je betaalt al snel honderden euro’s extra voor meer geheugen. Bij de nieuwe modellen zit er standaard 64GB aan geheugen bij de iPhone X heeft Apple ook nog de keuze voor 256GB opslag en deze extra opslagruimte scheelt €170,- in de adviesprijs. Aangezien dit geheugen later niet uit te breiden is, is het verstandig om vooraf te bedenken wat je met de iPhone van plan bent. Wil je hier jouw persoonlijke video en fotostudio van maken, dan is het verstandig om de 256GB opslag te nemen. Ga je de iPhone enkel voor de ‘normale’ zaken gebruiken, pak dan de minder dure variant en ga voor de 64GB opslag.

IPhone X kopen of met abonnement afsluiten

Moet je dan persé de iPhone X kopen fApple? Nee! Gelukkig zijn er naast de Apple Stores ook voldoende andere verkooppunten waar jij jouw nieuwe iPhone X kan kopen. In alle steden zijn er telefoonwinkels die de iPhone op voorraad hebben en jij wil natuurlijk jouw nieuwe iPhone X kopen goedkoop. Dus als jij het fijn vindt om de stad door te struinen op zoek naar de goedkoopst mogelijke iPhone X, ga dan alle telefoonwinkels bij jou in de buurt af. Je kunt het jezelf ook makkelijker maken door online de prijzen te vergelijken. Hier kan je kijken naar een losse iPhone of dat je deze in combinatie neemt met een abonnement. Omdat veel mensen niet in één keer een groot bedrag kwijt willen zijn kiezen zij om deze in combinatie te nemen met een abonnement. Hier betaal je maandelijks een deel aan SMS-en, bellen, MB’s internet en een deel afbetaling voor jouw toestel.

Alles over de iPhone x prijs

Voordat je zelf een nieuw toestel gaat kopen, is het belangrijk dat je nagaat wat de veel voordelen zijn voor jou. Maar ook dien je je voor te bereiden op de kosten. Je moet namelijk wel de iPhone x prijs weten voordat je hem zomaar bij ons gaat bestellen. Maar we kunnen je dan al snel gerust stellen want bij ons kun je hem namelijk altijd voor een lage prijs scoren. Zorg daarom dat je er op tijd bij gaat zijn en vandaag nog je keuze maakt. Op deze manier kun je bij ons namelijk jouw apparaat snel binnen hebben.

Welke iPhone kies jij?

De vraag is nou nog welke iPhone het voor je gaat worden. Je hebt namelijk veel modellen en ook veel kleuren. Daarom laten we je er graag mee kennismaken en dan is het no gaan jou wat het gaat worden. Neem dan ook echt de tijd om na te gaan wat de vele voordelen zijn en dan kun je al snel je keuze bij ons maken. Alle vragen over de prijzen zullen bij ons snel beantwoord zijn, dus wacht niet langer en ga aan de slag.

Meer over de iPhone x specs

Als je interesse hebt in een iPhone dan is het goed om eens na te gaan wat de opties voor jou allemaal zijn. Je zou je bijv. eens kunnen verdiepen in de iPhone x specs. Als je dat gaat doen, dan kun je namelijk zien wat voor camera er aanwezig is en hoeveel geheugen er aanwezig is. Laat het daarom eens rustig op je inwerken en dan kun jij al snel jouw voordeel daarmee doen. Waarom? Omdat je dan snel kunt zien of dat het model aan je wensen voldoet. Als dat zo is dan kun je hem hier snel bestellen.

Volg alles over de laatste iPhone

Alles wat jij over de iPhone wilt weten kun je bij ons vinden. Een los toestel is mogelijk om te bestellen maar je zou ook een abonnement af kunnen sluiten. Je hebt helemaal zelf in de hand wat het gaat worden dus doe er ook jouw voordeel mee en dan kun jij bij ons snel je keuze maken. Wanneer dat je vragen hebt horen we dat graag zodat wij je snel van dienst mogen zijn.

Weet jij de iPhone x afmetingen?

Zoek jij een grotere telefoon dan dat je nou hebt of een kleiner model? Het is aan jou wat het gaat worden maar voordat je je keuze maakt kun je je eens verdiepen in de iPhone x afmetingen. Als je dat namelijk hebt gedaan dan weet je ook heel snel wat de voordelen voor jou zijn. Ook kun je dan direct een hoesje erbij bestellen en weet je ook waar je aan toe bent. Bestellen maar alles voor een lage prijs en het wordt snel bezorgd, wat wil je nog meer?

Kies de iPhone x nieuw

Je bent op zoek naar een nieuwe iPhone en dan is het goed om er even de tijd voor te nemen om na te gaan wat er bij je past. Er komen zoveel modellen op de markt dus zorg dat jij er op tijd bij bent en dan je keuze maakt. De kans is groot dat de iPhone x nieuw wat voor jou is dus zorg dat jij die ook eens gaat bekijken. Bij ons kun jij deze direct bestellen en dat allemaal voor een zeer lage prijs en snelle service.

Alles over de iPhone x specificaties

Voordat jij een nieuw toestel aan gaat schaffen is het goed om eens na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Je kunt dan namelijk jouw iPhone x specificaties bij ons bekijken en dan kun je nagaan of dat wat voor je is. Laat het maar eens even op je inwerken en dan kun jij nagaan wat de vele voordelen zijn. Als je namelijk je keuze hebt gemaakt dan zie je pas hoeveel ruimte je hebt en hoe goed dat de camera is, je zou dan ook echt niet meer zonder willen. Kies er daarom vandaag nog voor en gebruik hem dagelijks volop!

Als je kiest voor iPhone x bestellen dan ben je hier aan het juiste adres, maak je keuze en ervaar de voordelen van dit apparaat!

Je zal versteld staan van de iPhone x grootte dus laat maar op je afkomen en geniet ook mee van dat mooie moment dat jij hem binnen krijgt!

Benieuwd naar de iPhone x afmetingen in cm? Het zal je niets tegenvallen, dus bestel er snel eentje en ervaar het zelf.

De laagste iPhone x nieuw prijs betaal je hier bij ons, dus kom snel een kijkje nemen en dan weet je waar je moet zijn en je keuze kunt maken!