Apple iPhone XR 64GB

De iPhone XR 64GB is een fantastische telefoon die verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren. Deze kleuren herkennen we nog van de iPhone 5C welke ook zo mooi gekleurd was. De kleuren waar je uit kan kiezen zijn: rood, wit, blauw, koraal, geel en zwart. De iPhone XR 64 GB beschikt zoals je kunt zien over 64GB aan opslagruimte. Als jij normaal gebruik maakt van de telefoon en niet overdreven veel foto’s, video’s en applicaties op jouw telefoon hebt is dit ruim voldoende. De Apple iPhone XR 64GB is in alle telefoonwinkels verkrijgbaar en hier kan ook jij jouw nieuwe telefoon uit gaan zoeken.

IPhone XR 64GB kopen

Ben jij er ook al overtuigd? Ga dan de nieuwe iPhone XR 64 kopen. De iPhone XR beschikt over veel nieuwe functies ten opzichte van de voorgangers zoals een 12 megapixel camera aan de achterzijde en FaceID om jouw telefoon te ontgrendelen. De Home button is bij de iPhone XR weggelaten waardoor er een 6,1 inch scherm beschikbaar gesteld wordt. Dit is het grootste scherm wat ooit door Apple op de telefoons heeft gezeten. De iPhone XR is de goedkopere versie ten opzichte van de iPhone X. Wat krijg je extra als je de iPhone X kopen? Op de achterzijde is een dubbele 12 megapixel camera en deze beschikt over een OLED-scherm. Hiermee kan je nog scherper jouw films en series op Netflix en Videoland bekijken.

IPhone XR 64GB met abonnement afsluiten

Natuurlijk kan je er ook nog voor kiezen om de iPhone 64XR met abonnement af te sluiten. Hiermee betaal je niet ineens een groot bedrag voor de telefoon, maar zal je naast de kosten voor MB’s internet, sms-berichten en belminuten ook nog een deel aan aflossing betalen voor jouw toestel. Je gaat als het ware een lening aan met de provider die je in 12 of 24 maandelijkse termijnen aflost. Hiermee hoef je niet jouw rekening te plunderen voor de aanschaf van jouw nieuwe telefoon. Zoals gewoonlijk zijn iPhones enorm hot en daarom zijn er veel aanbieders die een abonnement voor jou hebben. Vergelijk van tevoren dus goed welke provider de juiste voor jou is. Dit kan aan de prijs liggen, de service die ze aanbieden of het aantal MB’s internet. Net zoals de keuze voor de opslagruimte is het aantal MB’s internet goed om vooraf in te schatten. Als je over jouw MB’s gaat kost dit vaak veel meer geld dan als je vooraf het juiste abonnement gekozen zou hebben.