Apple iPhone XR los toestel refurbished

De iPhone XR refurbished is een goede optie als je niet het volledige bedrag voor een nieuwe iPhone wil betalen. Als je een refurbished telefoon aanschaft koop je van een erkende verkoper en hoef je dit niet via marktplaats te doen. Veel mensen vertrouwen dit vaak ook niet helemaal en daarom is dit een ideale oplossing. Wil jij dus ook een nieuwe iPhone, maar hoef jij niet persé een gloednieuwe? Ga dan een iPhone XR refurbished kopen.

IPhone XR refurbished los toestel

Je kunt de iPhone XR refurbished als los toestel bestellen bij diverse provider. Als je een iPhone XR los toestel refurbished besteld heb je de zekerheid dat je een goed werkende telefoon krijgt in tegenstelling tot kopen op Marktplaats. De providers zullen vooraf de telefoons namelijk goed screenen en mankementen repareren of niet meer doorverkopen. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken of de telefoon nog wel zal werken nadat je hem van Erik op marktplaats gekocht hebt. Als je een los toestel aanschaft kan je zelf kiezen voor een SIM only abonnement of zelfs alleen prepaid opwaarderen. Hiermee ben je vaak een stuk goedkoper uit dan het afsluiten van een abonnement inclusief telefoon.

Het voordeel van het afsluiten van een abonnement is wel dat je niet ineens het volledige bedrag voor jouw iPhone neer hoeft te leggen. Je betaalt hiermee elke maand een bepaald bedrag af voor jouw telefoon aan de provider.