Apple iPhone XR

De iPhone X R is één van de nieuwste telefoons uit de reeks van Apple. Wat gelijk opvalt bij de iPhone X R is dat deze ook weer in de felle kleuren geleverd wordt. Dit kennen we nog wel van de iPhone 5C van een aantal jaar terug. Nu is de telefoon in zes verschillende kleuren beschikbaar: rood, wit, blauw, koraal, geel en zwart.

Opslagruimte op de iPhone XR

Het voordeel ten opzichte van de iPhone X is dat er bij de iPhone X R drie verschillende opties zijn voor de opslagruimte. Je hebt de keuze uit 64GB, 128GB en 256GB. Bij de iPhone X enkel de 64GB en 256GB. Voor veel mensen is de 128GB dan een goede middenweg aangezien zij de 64GB te weinig vinden, maar de 256GB te veel. Nadeel is ook dat je erg veel geld betaald voor meer opslagruimte, zeker als dit ineens van 64GB naar 256GB gaat. Zeker als je niet elke keer apps, foto’s of video’s wil verwijderen omdat je te weinig ruimte hebt is de 128GB zeker een mooi aantal GB’s aan ruimte.

Apple iPhone XR

De Apple iPhone XR heeft in tegenstelling tot de iPhone X slechts één camera op de achterkant, geen 3D touch en niet het vernieuwd OLED-scherm. Wel heeft de iPhone een 6,1 inch scherm, Face ID en kan je met de iPhone XR draadloos opladen. Hiervoor moet je nog wel het draadloze doch van Apple aanschaffen. Voordeel hiervan is dat je gewoon je telefoon op het dock kunt leggen en de telefoon wordt automatisch opgeladen.

IPhone XR kopen

Wil jij de iPhone XR kopen? Dan kan je kiezen voor om een los toestel aan te schaffen. Het voordeel als je een los toestel aanschaft is dat je hier een SIM only abonnement bij kunt nemen of zelfs prepaid kunt gebruiken. Hiermee kan je maandelijks veel geld besparen. Het nadeel hiervan is wel dat je ineens de telefoon in zijn geheel af moet tikken. Natuurlijk moet je altijd doen wat voor jou de beste optie is en als je deze keuze niet zelf kunt maken, schakel dan de hulp van een professional in. In alle telefoonwinkels staat er medewerkers die jou willen helpen om de juiste keuze te maken.

IPhone XR prijs

Het grote voordeel van de iPhone XR is dat deze goedkoper is dan de iPhone X. Wil jij ook een iPhone XR kopen? Dan moet je uitgaan van een adviesprijs van €859,-. Als je dit vergelijkt met de adviesprijs van de iPhone X is dit een groot verschil. De adviesprijs van de iPhone X is namelijk €1.159,-. Dit komt zoals gezegd doordat niet alle nieuwe functies op de iPhone XR zitten die wel op de iPhone X zitten. Denk bijvoorbeeld aan de enkele camera op achterzijde. Toch is het prijsverschil aanzienlijk, dus bedenk goed wat voor jou belangrijk is bij de aanschaf van een telefoon.

IPhone X R refurbished

Als jij niet persé een nieuw toestel wil kan je voor een refurbished iPhone gaan. Deze telefoons hebben al een eerdere eigenaar gehad welke toch voor een andere (of nieuwe) telefoon zijn gegaan. Vaak willen deze mensen het nieuwste van het nieuwste en als er dan een nieuwe versie van de iPhone uitkomt leveren zij hun, nog steeds goed werkende, iPhone in. De telefoons worden grondig gecontroleerd en hersteld naar de fabrieksinstellingen. Soms zie je wel wat gebruikssporen, maar dit zorgt ervoor dat jij als consument extra korting op jouw nieuwe telefoon krijgt. Met een refurbished telefoon kan jij dus veel geld besparen.

IPhone XR met abonnement afsluiten

Je kunt er ook voor kiezen om een nieuwe iPhone XR aan te schaffen in combinatie met een abonnement. Er zijn veel verschillende providers waar je uit kunt kiezen. Denk hierbij aan Vodafone, Tele2, KPN of T-Mobile. Als je al eerder een abonnement hebt afgesloten kies je vaak voor degene waarbij jij een goed gevoel hebt overgehouden. Wat voor veel mensen het grote voordeel is bij het afsluiten van een abonnement is dat zij niet ineens een los toestel hoeven aan te schaffen. Nu betaal je elke maand een bepaald bedrag aan aflossing voor jouw telefoon aan de provider en een deel aan verbruikskosten (SMS, belminuten, MB’s). Bij het afsluiten van een abonnement moet je veel keuzes maken. Hoeveel opslagruimte wil je op je telefoon? Welke kleur wil je? Voor hoeveel jaar wil je een abonnement afsluiten? En daarna komt nog de keuze voor de juiste provider. Hier kijk je vaak naar de prijs per maand en wat je hiervoor terugkrijgt. Dit verschilt ook weer per provider, dus vergelijk dit zeker goed voordat je jouw abonnement afsluit. Zo voorkom je dat je uiteindelijk te veel betaald.

Alles over de iPhone xr specs   

Zorg dat je altijd alles over een nieuwe iPhone te weten komt voordat jij hem gaat kopen. Dit is de manier om je voor te bereiden op wat er komen gaat en dan weet je ook heel gericht waar je naar moet kijken. Je hebt vast en zeker bepaalde wensen en dan kun je door de iPhone xr specs te lezen ook nagaan of dat deze overeenkomen met je wensen. We raden je daarbij wel aan om de tijd te nemen want dan ga je namelijk pas echt inzien wat de vele voordelen zijn.

Welke iPhone past bij jou?

Als je een beetje weet wat voor iPhone je zoekt, dan kun jij ook gerichter op onze site kijken en dan het aanbod op je gemak op je in laten werken. Neem daarom ook de tijd om daar werk van te maken en als je dan nog vragen hebt dan zijn wij er om deze te beantwoorden. Maar het gaat er nou om dat jij alles weet wat je zelf wil en dan kun jij de zoektocht beginnen naar de beste iPhone die bij je past.

Voordelen iPhone xs r Apple

Het is goed dat jij eens gaat kijken wat de iPhone xs r Apple voor jou de bieden heeft. Je hoeft dan alleen maar bij ons een kijkje te nemen en dan zie je al dat je niet meer zonder zou kunnen. Kwaliteit, lage prijzen en snelle service, dat is wat wij jou te bieden hebben en dat wil jij dan toch ook niet missen? Zorg er dan ook voor dat je bij ons je keuze maakt en dan heb je je toestel morgen al binnen. Zo kun jij er optimaal gebruik van maken, iedere dag weer.

Kies de iPhone xr Apple

Veel mensen gaan online op zoek naar een nieuw toestel en dan is het aan jou welke het voor jou gaat worden. Je zou dan ook eens na kunnen gaan wat de iPhone xr Apple jou te bieden heeft en reken er maar op dat je dan niet meer zonder wilt. Dit is namelijk een goede keuze voor jou en bij ons altijd te krijgen voor een lage prijs. Kies er daarom ook vandaag nog voor en doe er ook jouw voordeel mee zo snel als je kunt.

Alles over de iPhone xr afmetingen

Er is een groot voordeel als je voor de iPhone kiest want dan zie je al snel wat de iPhone xr afmetingen zijn. Dit is een moment wat je niet wilt missen want dit is toch ook echt een toestel wat bij jou past? Zorg daarom ook dat jij er werk van gaat maken en weet wat de vele voordelen en opties zijn voor jou. Dagelijks maak jij er weer gebruik van en dat is dan ook de beste keuze die je vandaag de dag kunt maken bij ons. Bestel je iPhone vandaag nog hier.

Meer over de iPhone xr specificaties

Voordat je een nieuwe telefoon gaat kopen is het goed dat je je gaat verdiepen in de achtergrond informatie. Zo kun je eens gaan kijken naar de iPhone xr specificaties en dan zie je ook al snel of dat het wat voor jou is. Als dat zo mocht zijn, dan kun je je keuze hier bij ons maken en dan kun je ook snel alles bestellen. Wil jij daar ook van profiteren? Tijd om er werk van te maken en dan gaan wij voor jou aan de slag!

Alles over de iPhone xr grootte

Als je benieuwd bent naar de afmetingen van de iPhone dan kun je je daar eens in verdiepen. Zorg daarom ook dat jij er ook wat mee gaat doen, want als je zoekt op de iPhone xr grootte dan is dat vast en zeker wat voor jou. Voldoet het ook echt aan al je wensen? Tijd om er dan werk van te maken want dan kun jij er ook dag in dag uit gebruik van maken. Dit toestel heb je namelijk snel onder de knie en dat is wel zo fijn als je het zo vaak gebruikt.

Als je interesse hebt dan kun je de iPhone xr bestellen en dat kan wel bij ons direct! Profiteer snel mee en genieten maar.