We doen hier bij iPhonez buitengewone inspanningen om ervoor te zorgen dat de gegevens op onze telefoonspecificatiepagina‘s nauwkeurig en actueel zijn.

We hebben unieke relaties met veel fabrikanten die ons productinformatie bezorgen vanaf de officiële aankondiging tot de lancering. Waar mogelijk verifiëren we deze informatie tijdens ons beoordelingsproces. Bovendien houden we van telefoons, dus we controleren en controleren onze gegevens altijd, vaak in combinatie met gebruikersfeedback van u, onze lezers.

Zelfs gezien onze enorme inspanningen kunnen we niet garanderen dat de informatie op onze pagina met telefoonspecificaties 100% correct is.

Als een bepaalde specificatie voor u van vitaal belang is, raden we u aan altijd contact op te nemen met de telefoonverkoper en de beste manier om te beginnen is door hun website rechtstreeks te bezoeken.

Als u denkt dat informatie voor de huidige telefoon onjuist is of ontbreekt, neem dan hier contact met ons op .

Nu voor de wettelijke verwoording:

Iphonez is niet verantwoordelijk voor fouten of weglatingen, of voor de resultaten verkregen door het gebruik van deze informatie. Alle informatie op deze site wordt verstrekt “zoals deze is”, zonder garantie op volledigheid, nauwkeurigheid, tijdigheid of de resultaten verkregen door het gebruik van deze informatie.