Iphone X

Dit doe je door een van de volumeknoppen vast te houden en door daarnaast ook nog de zijknop vast te houden, dit moet tegelijkertijd. Je moet dit doen totdat je een balk krijgt waar de tekst zet uit op staat. Als je hem dan weer aan wilt zetten kun je dit doen door zijknop aan de rechterkant in te houden totdat je het Apple logo ziet. Het in en uitschakelen werkt bij elke iPhone hetzelfde, dit is ook wel handig anders komen er veel te veel misverstanden. En het is voor de makers ook een stuk makkelijker, want dan hoeven zij er ook niet elke keer over na te denken.

Het komt bij de gebruikers namelijk ook helemaal in hun systeem en als je het dan in een keer veranderd wordt het voor veel mensen vervelend. Dat is ook wel logisch, want het zit nu eenmaal in hun automatische. En het is dan heel moeilijk af te leren. Je kunt smartphones tegenwoordig met of zonder abonnement nemen. Voorbeelden hiervan zijn de iPhone x met Vodafone abonnement, dit betekent dat je er wel een abonnement bij neemt. Daarnaast heb je ook de iPhone x los toestel, dit betekent dat er geen abonnement aan vast zit.

App Store

Dit is een applicatie van Apple, waarin je applicaties kunt downloaden. In de App Store heb je verschillende tabbladen. Het eerste tabblad heet vandaag, hierin kun je zien wat er vandaag aan de hand is. Je hebt hier ook een lijst met top apps van de week. Deze applicaties die er deze week in staan zijn: Disney+, PicCollage, Adidas, Videoleap. Helemaal bovenaan komt ook een vak met een aanbevolen applicatie te staan. Daaronder heb je ook nog lijsten, zoals onmisbare apps voor hiphop-fans, bouw vol overgave, onweerstaanbare clickers.

Het volgende tabblad gaat over games, hier kun je van allerlei soorten games tegenkomen. Er komen ook lijsten, zoals dit spelen wij nu, meer games die je misschien leuk vindt, top betaalde games, top gratis games, onze favoriete nieuwe games, speciale in-game evenementen, PP Icon, gamen zonder bijbetalen. Naast deze lijsten heb je ook nog verschillende categorieën. Voorbeelden hiervan zijn: actie, avontuur, bordspel, casino, casual, gezin, kaartspel, kinderen, muziek, puzzel, racen, rollenspel, simulatie, sport, strategie, trivia en woordspel.

Het tabblad wat na games komt is apps. Op dit tabblad zie je eigenlijk alles wat te maken heeft met apps. Op dit tabblad heb je ook weer lijsten. Voorbeelden hiervan zijn: favorieten van het moment, top gratis apps, top betaalde apps, onmisbaar voor de iPhone, onze favoriete kinderapps, nieuwe functies en content, beheer je pdf’s, wat te kijken, blijf gezond, beter slapen beter leven, train als een prof, pas je startscherm aan, creëer nieuwe gewoonten, widgets op je startscherm, apps voor Apple Watch, grote apps van kleine teams, plaatselijke favorieten.

Verschillende categorieën

Je hebt ook nog categorieën. Voorbeelden hiervan zijn: amusement, boeken, diensten, eten en drinken, financiën, foto en video, geneeskunde, gezondheid en fitness, grafisch en ontwerp, het weer, kinderen, lifestyle, muziek, naslagwerken, navigatie, nieuws, onderwijs, ontwikkelingstools, productiviteit, reizen, sociaal netwerken, sport, tijdschriften en kranten, winkelen, zakelijk.

Daarna heb je het volgende tabblad, dit tabblad heet Apple Arcade. Hier kun je ook een abonnement op nemen, dit kost dan 4,99 per maand. Verder kun je zien welke arcade spellen er op dit moment het populairst zijn. En welke arcade spellen er aan jou worden aangeboden. En als laatste tabblad heb je nog de zoekbalk