In welke kleuren is de Apple iPhone 8 en 8 plus te koop

Een iPhone 8 is in drie kleuren te koop. Dit zijn spacegrijs, zilver en goud. Welke kleur je kiest hangt hoofdzakelijk af van je eigen smaak. Vind je alle drie de kleuren eigenlijk niks dan kun je de telefoon toch kopen en zelf opleuken met stickers of een hoesje in de gewenste kleur en motief.

Glazen achterzijde is doorzichtig
De iPhone 8 kleuren zijn vrij neutraal zodat deze bij de meeste mensen wel in de smaak vallen. De volledige behuizing van het toestel is in dezelfde kleur maar omdat het een glazen achterkant heeft zie je niet eens heel erg veel kleur eraan. De kleuren zijn zowel voor de iPhone 8 als de iPhone 8 plus beschikbaar.

Keuze voor een andere kleur
Als je niet goed weet welke kleur je wilt hebben dan is het een goed plan om eerst in de winkel de toestellen eens in het echt te bekijken. Op die manier kun je precies zien hoe de kleur in het echt uitvalt. Heb je te maken met een wat beperkter budget en ga je voor een refurbished versie? Dan is deze er mogelijk niet meteen in de door jou gewenste kleur maar komt deze waarschijnlijk ook wel beschikbaar.

In welke kleuren is de iPhone 8 plus te koop?

De iPhone 8 plus kleuren zijn er standaard drie: spacegrijs, goud en zilver. Daarbij dient wel opgemerkt te worden dat de kleur goud lichtjes naar roze neigt en zilver heel licht is en bijna wit lijkt. De drie kleuren zijn allemaal vrij neutraal zodat er voor iedereen wel eentje bij zit die naar smaak en wens is. Mocht je toch liever een andere kleur hebben dan kun je nog altijd een iPhone 8 plus kopen en er een gekleurd hoesje omheen doen. Hoesjes zorgen ervoor dat je alles kunt maken wat je wilt.

Kleuren iPhone 8
De kleuren van de iPhone 8 zijn spacegrijs, zilver en goud. Dit geldt zowel voor de iPhone 8 als voor de iPhone 8 plus.

Als je op zoek gaat naar een nieuwe telefoon, dan is het goed om eens na te gaan welke modellen en merken er leverbaar zijn. Maar waar je niet zo snel naar kijkt zijn alle kleuren. Bij de iPhone 8 kleuren moet je maar eens goed kijken want dan zal je zien dat er echt heel veel mogelijk is. Laat het even op je inwerken en dan kun je ook zien wat wij je te bieden hebben op dat gebied.

Welke iPhone kies jij?

De vraag is nou welke kleur iPhone kies jij uit? Wat past er bij jou en kies je dan ook een hoesje zodat je je toestel goed kunt beschermen? Bij ons kun je het allemaal op je gemak bestellen en alles wat dan op voorraad is kan dan morgen al bij je geleverd worden. Als je vragen hebt dan horen wij dat graag zodat wij deze dan kunnen beantwoorden. Wij staan iedere dag weer voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

Alles over de iPhone 8 plus kleuren

Je bent op zoek naar meer informatie over een nieuw toestel en dan kom je uit bij de iPhone 8 plus kleuren. Waar geef jij dan de voorkeur aan? Het is goed dat je op je gemak nagaat wat de voordelen zijn en dan kun je bij ons snel je bestelling doorgeven. Als je dat namelijk vandaag doet dan heb je morgen je toestel nog binnen! Veel mooie items vind je hier net als veel accessoires en die kun je ook tegen lage prijzen bestellen bij ons!

Je hebt veel mogelijkheden als je voor de kleuren iPhone 8 gaat, maar waar geef jij de voorkeur aan? Kies bij ons jouw iPhone uit.