iphone

Het kan zo zijn dat je anoniem wilt bellen, omdat je niet herkent wilt worden. Dit kun je doen door naar instellingen te gaan, dit is een van de applicaties op je iPhone. Als je in instellingen bent gekomen ga je op zoek naar de optie telefoon. Bij de optie telefoon ga je naar nummerherkenning, als je hierop hebt geklikt kun je door het groene balkje naar links te schuiven ervoor zorgen dat je nummer niet meer herkent kan worden. Je bent nu dus anoniem als je wilt bellen.

De meeste bedrijven bellen anoniem, omdat een groot deel van de mensen niet de hele dag teruggebeld willen worden. De reden waarom bedrijven anoniem bellen, is omdat bedrijven via centrales bellen waardoor je diegene niet terug zou kunnen bellen indien nodig.

De iPhone 11 oortjes zijn meestal de oortjes die je meekrijgt bij de iPhone zelf. Het kunnen ook de AirPods zijn of de AirPods pro. Het grootste verschil tussen die oortjes die je meekrijgt bij de iPhone zelf en de AirPods, is dat de AirPods draadloos zijn, dit betekent dat deze oortjes verbinden maken zonder draad, dit gaat dan via bluetooth. De AirPods pro zijn dan weer de verbeterde versie van de AirPods.

Apple support

Dit is een onderdeel van Apple die kan helpen met vragen of diensten. Bijvoorbeeld als je het wachtwoord van je Apple ID bent vergeten. Of als je een Airpod kwijt bent. Ze kunnen je bij Apple Support ook helpen met Apple Repair, dus als je nog garantie op je iPhone hebt en er komt een duik in of iets dergelijks, dan kun je de iPhone opsturen en dan wordt hij voor jou gerepareerd. Je kan ook antwoorden vinden over je betalingen en je abonnementen, daarnaast kun je ook je betalingsgeschiedenis inkijken. Daarnaast kun je ook een refund aanvragen als je dat wilt. En je kunt ook je abonnementen opzeggen binnen Apple Support. Naast abonnementen opzeggen kun je ook onbekende afschrijvingen verifiëren.

Op Apple Support komen ook de laatste berichten, zoals een bericht over wat de HomePod allemaal kan doen. In dit bericht staat dus van alles over de HomePod. Naast dit bericht staat er ook een bericht over hoe je een cadeaukaart in moet leveren. En ook een bericht over hoe je een iPhone in kan leveren, waardoor je korting krijgt op je volgende iPhone, dit is interessant om je meestal toch niets meer met je oude smartphone gaat doen en je hierdoor geld kan besparen op je volgende iPhone.

Je zou ook jouw eigen oude iPhone aan iemand anders kunnen geven, waardoor diegene geld kan besparen. Op Apple Support kun je ook lezen over waarschuwingen. De laatste waarschuwing die aan wordt gegeven is dat je moet opletten met cadeaukaarten aangezien er veel cadeaukaarten scams worden gepleegd. En je wilt natuurlijk niet dat dit bij jou gebeurd. Maar naast alle algemene mogelijkheden heb je ook nog mogelijkheden per apparaat. Bijvoorbeeld voor de iPhone, hier heb je namelijk wachtwoord vergeten, dit kan jou helpen als je het wachtwoord bent vergeten. Je kunt onder iPhone ook de reparatie opties doorlezen.

Zoek je iPhone

En er is ook een optie om je iPhone te zoeken, als je die kwijt bent geraakt. Er is ook een optie die jou kan helpen om je smartphone op te laden. Er zijn ook berichten die jou kunnen helpen met bijvoorbeeld het opzetten van jouw iPhone of het regelen van een Apple ID. Hiernaast zijn er ook berichten over hoe je de homescreen moet aanpassen, dit kun je doen als je de standaard homescreen niet handig vindt.

Je kunt ook meer lezen over wat je aan Siri kunt vragen, dit is heel handig aangezien je veel tijd kunt besparen als je Siri effectief gebruikt. Als je Siri wilt gebruiken moet je Siri eerst altijd voor aandacht vragen, dit doe je door Hey Siri te zeggen. Voorbeelden van wat je aan Siri kunt vragen zijn: Hey Siri, bel mijn moeder, Hey Siri, bel mijn moeder en zet haar op luidspreker, Hey Siri, stuur een bericht naar dat persoon, Hey Siri, hoe warm wordt het vandaag?, Hey Siri, hoe hoog is de Mount Everest? Hiernaast kun je nog veel en veel meer vragen aan Siri stellen.

Je kunt Siri ook gebruiken om dingen in het huis te doen, zoals de lichten aanpassen of de warmte in het huis aanpassen, dit kun je doen met de commando’s Hey Siri, zet de lichten in de keuken aan en Hey Siri, zet de thermostaat op 24 graden. Net zoals bij de iPhone heb je bij de Ipad verschillende opties, maar deze opties zijn vrijwel hetzelfde. Je hebt namelijk bij de Ipad ook de optie om je wachtwoord terug te krijgen en de optie om je toestel terug te vinden. Daarnaast heb je ook net zoals bij de iPhone de optie om de reparatiekosten in te kijken. En je kunt hier ook lezen over hoe je beter kunt opladen.

Andere berichten

De berichten zijn wel anders, want bij de Ipad heb je bijvoorbeeld een bericht over hoe een ipad pen werkt. Daarnaast heb je ook nog berichten over hoe je een Ipad moet identificeren en hoe je alles op de Ipad op moet slaan, zodat je het niet zomaar kwijt kan raken en er is ook een bericht over hoe je de Ipad in moet stellen. Er is ook een bericht over hoe je de Apple muis bij een Ipad kunt gebruiken en hoe je hem moet aansluiten.

Bij de Apple Watch heb je natuurlijk weer andere opties. Hier heb je bijvoorbeeld een optie over hoe je de Apple Watch moet bijwerken. Deze optie is heel belangrijk, want veel mensen willen weten hoe je moet overschakelen naar de volgende software versie. Hiernaast is er ook een optie over hoe je de Apple Watch moet overschakelen naar een nieuwe iPhone. Er is ook een optie die je helpt als het je niet lukt om je iPhone te verbinden met je Apple Watch. Daarnaast is er ook een optie die jou kan helpen om op te laden.