iPhone hoesjes, welke verschillende zijn er?

Een hoop mensen hebben een iPhone. Daarbij heeft 90% van de iPhone gebruikers een telefoonhoesje. Een iPhone hoesje heb je in heel veel verschillende soorten en maten. Hier lees je meer over deze hoesjes.

Soorten hoesjes

Zoals hierboven al beschreven werd, je hebt telefoonhoesjes in heel veel verschillende soorten en maten. Hier staan er een aantal.

De book case

Dit is de meeste gebruikte. Dit hoesje is een hoesje wat je kan open klappen zoals een boek wat de naam van dit hoesje ook al zegt. Op de ene bladzijde heb je je telefoon en de andere kun je bijvoorbeeld pasjes kwijt of geld. Dit soort van boek beschermd dus je telefoon tegen een val. Ook beschermd dit hoesje tegen stof. Er kan namelijk stof in je scherm komen te zitten waardoor je beeld steeds slechter wordt. Met een book case hoesje voorkom je dit dus ook.

De flipcase

Dit is ook een veel voorkomend iPhone hoesje. Een flipcase is een flip die je over je telefoon doet. Hiermee kan er veel schade voorkomen worden. De kans dat je telefoon beschadigd raakt is zo minimaal. Ook beschermd dit hoesje net als de book case tegen stof. Met  dit hoesje voorkom je dit dus ook dat er stof in je scherm komt te zitten.

Hardcase

Dit hoesje komt heel veel voor. Dit is speciaal om maat gemaakt voor jouw type iPhone. Deze hoesjes worden vaak gemaakt van hard kunststof, maar dit kan in sommige gevallen ook van ander materiaal zijn. Dit hoesje is ook beschikbaar in heel veel kleuren. Wit, Rood, Paars, Oranje en nog veel meer. Ook kun je je eigen foto laten bedrukken op dit hoesje. Er zijn bedrijven die deze service bieden en dit dus doen voor je. Dit hoesje zorgt er voor dat er bescherming is aan de achterkant van de telefoon.

Het voordeel van dit hoesje is dat je makkelijk bij de scherm kan en niet eerst je hoesje moet open klappen om bijvoorbeeld te tijd te zijn of om gewoon even snel je meldingen controleren of je nieuwe appjes binnen hebt gekregen of ander soort meldingen te bekijken. Ook een voordeel is dat deze meestal heel strak zit om de telefoon. Je hoesje zal dan namelijk niet zo makkelijk uit je hoesje vallen.

Insteekhoesje

Dit hoesje komt ook niet meer erg veel voor en werd een paar jaar geleden meer gebruikt. Dit is een hoesje waar je je telefoon in kan doen. Zoals de naam zal zegt je steekt je telefoon in je hoesje. Dit kan helaas niet bij de grotere toestellen. Dit is meer geschikt voor de wat kleine toestellen. Bijvoorbeeld voor een oude iPhone daar is dit hoesje heel erg geschikt voor. Wel een heel groot voordeel aan dit hoesje is dat het optimale bescherming bied. Wel is een groot nadeel hieraan dat je als je je telefoon wilt pakken je die er vrij moeilijk uitkrijgt. Dus als je gebeld wordt en je krijgt je telefoon niet uit je hoesje dan mis je je oproep.

Als u telefoonhoesjes wilt bestellen kijk dan is hier voor verschillende hoesjes.

Nieuwe hoesjes

Er worden regelmatig nieuwe iPhone hoesjes uitgebracht. Er komen steeds meer verschillende soorten en maten bij. Binnenkort zal de iPhone 12 ook op de markt komen en daarbij zullen ook weer nieuwe hoesjes ontworpen worden. Kijk hier voor wat er nu al beschikbaar is.

Welk hoesje is het beste voor jou?

Dit verschild per persoon. Sommige vinden het fijn om direct op hun telefoon te kunnen kijken en dan is een flipcase heel erg handig voor jou. Aangezien je die niet eerst moet open klappen. Maar als je je pasjes kwijt wil bij je telefoon dan kan je het beste kiezen voor de book case aangezien je daar pasjes in kwijt kan. Als je wilt kiezen voor bescherming is de book case ook een goede optie. Maar de beste optie voor bescherming voor je iPhone is om de flipcase te nemen. De book case geeft ook goede bescherming alleen als die valt kan je scherm nog een beetje beschadigd raken door de pasjes die erin zitten.

Kortom het verschild dus per persoon welk iPhone hoesje het beste bij een persoon past. Je moet jezelf afvragen wat je wilt voor iPhone hoesje. Je moet jezelf vragen stellen zoals moet ik vaak bij mijn telefoon kunnen? Dan kun je het beste voor een hardcase kiezen en je kunt jezelf de vraag stellen wat voor soort hoesje vindt ik mooi? Door jezelf deze vragen te stellen kom je er vanzelf uit welk hoesje het beste bij jou past.

Ik hoop dat je zo een beetje meer inzicht hebt gekregen over wat voor soort iPhone hoesjes er zijn en hoe je er achter kunt komen welk hoesje het beste bij jou persoonlijk past. Als je dus een nieuw hoesje gaat kopen lees dit dan nog is een keer goed door zodat je de goede keuze maakt.

Extra tip: vervang je telefoon hoesje minstens 1 keer per jaar. Hoesjes zelf kunnen namelijk ook schade krijgen in de loop der tijd en dan wordt de bescherming minder.

Iphone
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart