Is de nieuwste Iphone de beste keuze?

Waarom ook een oudere Iphone een uitstekende keuze is.
Overweeg je een oudere Iphone zoals de Iphone X te kopen? Je kunt uiteraard voor de nieuwste Iphone kiezen, maar dit is lang niet altijd de beste keuze. Zo zal je wanneer je een nieuwe Iphone koopt al gauw 1000 euro kwijt zijn. Dit is niet het geval wanneer je kiest voor een ouder model Iphone of een refurbished Iphone. Met refurbished bedoelen we ook wel dat een smartphone al eerder gebruikt is, maar na uitvoerig testen en controleren door een professional weer te koop wordt aangeboden. Dit zijn telefoons die minder geld kosten. In dit artikel vertellen wij je wat de voordelen zijn van het kiezen voor een oudere Iphone. Lees snel verder en ontdek meer.

Eenvoudig geld besparen.
Wanneer je kiest voor een verouderde Iphone, zoals de Iphone SE 2020, bespaar je geld. Je kiest immers niet voor het duurste model. Wanneer je voor een refurbished model kiest, zal je zelfs ruim 40% minder betalen dan de nieuwprijs van het originele model Iphone. Heb je een specifieke soort telefoon op het oog, dan is het zeker aan te raden om te bekijken of hier ook refurbished modellen van worden aangeboden.

Grondig getest en gecontroleerd.
Een tweedehands telefoon die je refurbished bij een leverancier koopt, is uitgebreid getest en gecontroleerd. Dat maakt ze een stuk betrouwbaarder. En wanneer je problemen hebt met de smartphone omdat alles toch niet naar behoren lijkt te werken, hoef je niet meteen bang te zijn dat je hier hier maar mee moet doen. Garantie krijg je namelijk altijd, waarover wij hieronder meer vertellen.

Garantie mogelijk.
Als je een tweedehands telefoon koopt, krijg je vaak ook garantie. Echter zijn er diverse soorten garantie mogelijk. Het kan zijn dat de ene verkoper je een garantie van 2 jaar geeft, maar er zijn ook verkopers die een garantie van 1 jaar aanbieden. Vraag daarom eens na bij de leverancier of er garantie wordt aangeboden en voor hoeveel jaar deze geldt. Een betrouwbare leverancier zal je altijd garantie geven.

Een veilige aankoop.
Het is mogelijk om op verschillende plaatsen een tweedehands telefoon aan te schaffen, zoals bijvoorbeeld op Marktplaats. Wij raden dit echter niet aan, omdat een particulier geen garantie geeft en je ook niet altijd weet of de telefoon het nog wel echt goed doet. Wil je wel een aankoop via Marktplaats doen, dan is het aan te raden om goed op te letten.

Volop keuze uit modellen.
Wanneer je de keuze voor een tweedehands Iphone maakt, heb je een ruime keuze uit verschillende soorten modellen. Ook voor jou zit er een ideale oudere Iphone bij. En het fijne is dat je hier niet de hoofdprijs voor betaalt, zoals bij een nieuwe Iphone.

Ga jij ook voor een ouder model Iphone?

Iphone
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart