Apple zendt iOS 15.6 RC 2 naar ontwikkelaars en openbare bètatesters

Drie dagen na het uitbrengen van de RC-versie van iOS 15.6, die technisch gezien de versie was die binnenkort voor alle gebruikers beschikbaar zou zijn, zaait Apple nu een tweede Release Candidate-versie van iOS 15.6. Dit is wat er nieuw is met deze update.

De build van vandaag is 19G71. De vorige was 19G69. Het is onduidelijk wat er tussen beide versies is veranderd, hoewel Apple waarschijnlijk een kritieke bug had gevonden die gecorrigeerd moest worden voordat de openbare versie in de nabije toekomst voor alle gebruikers zou worden vrijgegeven.

Na lange weken testen zonder enige informatie over deze update, zei Apple nu wat er verandert met iOS 15.6:

  • TV-app voegt de optie toe om een ​​live sportgame die al aan de gang is opnieuw te starten en te pauzeren, terug te spoelen of vooruit te spoelen.
  • Lost een probleem op waarbij Instellingen mogelijk blijft weergeven dat de apparaatopslag vol is, zelfs als deze beschikbaar is.
  • Lost een probleem op dat ertoe kan leiden dat braille-apparaten trager worden of niet meer reageren bij het navigeren door tekst in Mail.
  • Lost een probleem op in Safari waarbij een tabblad kan terugkeren naar een vorige pagina.

Naast dat, 9to5Mac onlangs een bug gemeld op Apple Books op iOS 15.5 die Apple ook oplost met iOS 15.6.

Afgezien van iOS 15.6 RC 2, heeft Apple aan het begin van de week de RC-versies van macOS 12.5, iPadOS 15.6, watchOS 8.7 en tvOS 15.6 gezaaid. Op dit moment lijkt het er niet op dat Apple nog een Release Candidate-versie voor de andere besturingssystemen zal lanceren.

Toen het bedrijf begon met previewen iOS 16, iPadOS 16, macOS 13 Ventura, watchOS 9en tvOS 16 in juni ligt de focus op deze nieuwe besturingssystemen, die naar verwachting later dit najaar zullen worden gelanceerd en die nu ook beschikbaar zijn voor openbare bètatesters.

Apple brengt continuïteitsfuncties over deze systemen. iOS 16 heeft een nieuw vergrendelscherm, iPadOS 16 en macOS Ventura brengen nieuwe multitasking-mogelijkheden, watchOS 9 vernieuwt wijzerplaten, terwijl tvOS 16 bijna vergeten was door Apple.

Als je wijzigingen ziet in iOS 15.6 Release Candidate versie 2, laat het ons dan weten in de reacties hieronder of op Twitter @9to5Mac. Blijf op de hoogte voor onze volledige hands-on dekking met de releases hier op 9to5Mac als we iets nieuws vinden.

FTC: we gebruiken auto-affiliate links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

creditSource link

Iphone
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart