Humane biedt eerste blik op laserprojectiedisplay in teaser

Begin dit jaar is wij meldden hoe een geheime startup, opgericht door ex-Apple-medewerkers, een door Android aangedreven AR-wearable leek te maken met een lasergeprojecteerd display. Humane bracht vanmorgen een teaserfilm van een minuut uit die zou kunnen plagen hoe die projectietechnologie eruitziet.

Sinds begin deze maand plaagt Humane een ‘film’. “Alles veranderen” was vrijgegeven op vrijdagochtend op haar website en komt binnen op een minuut lang:

Gemaakt door Human. Geregisseerd door Ryan Staake. Muziek: “Everything” van Nas met Kanye West & The Dream, met dank aan Mass Appeal.

We zien een persoon omringd door mensen die naar hun telefoon kijken en VR-headsets dragen in een duidelijke kritiek op de huidige consumententechnologie. Humane heeft lang gezegd dat het zijn doel is om “technologie te bouwen die vertrouwd, natuurlijk en menselijk aanvoelt”, en om een ​​”missie te hebben om computergebruik opnieuw uit te vinden”.

Na omhoog te hebben gekeken, ziet de hoofdpersoon een zonsverduistering in de vorm van het logo van Humane. Ze steken kritisch hun hand omhoog om hun ogen af ​​te schermen met hun handpalm naar de zon gericht. Wanneer ze omdraaien en hun hand bekijken, is er een aanhoudende projectie van de eclips/het logo.

Wat op hun hand verschijnt, komt erg overeen met een 2020-patent voor een “Draagbaar multimedia-apparaat en cloud computing-platform met laserprojectiesysteem.” Zoals we eerder schreven:

Integendeel, het “laserprojectiesysteem” maakt van elk oppervlak een display dat verdwijnt wanneer het niet langer nodig is. Dit houdt, volgens patenttekeningen, in dat de tijd/datum, het numpad, de afslag-voor-afslag aanwijzingen en de temperatuur/thermostaatknoppen op de palm van je hand worden geprojecteerd. Andere voorbeelden tonen informatie over elkaar heen – op echte augmented reality-manier – terwijl u aan het koken bent of aan de motor van uw auto werkt.

De op het lichaam gedragen wearable van Humane kan bestaan ​​uit een camera (“180° FOV met OIS” wordt genoemd als voorbeeldspecificatie), 3D-camera en dieptesensor (LiDAR of Time of Flight), die worden gebruikt om “luchtgebaren” te herkennen met jouw hand. Een ander patent suggereert een extern batterijpakket dat via magneten aan de wearable wordt bevestigd en onder je kleding wordt verborgen. Het kan worden aangedreven door een Qualcomm Snapdragon-chip, aangezien Qualcomm Ventures LLC vorig jaar deelnam aan Humane’s Series B-ronde van $ 100 miljoen.

Ondertussen wezen vacatures op de draagbare Android (AOSP). Humane is nu al enkele jaren in ontwikkeling en een openbare teaser is meestal een teken dat een lancering eerder dan later komt. Na de video wordt u uitgenodigd om u aan te melden voor exclusieve toegang door u aan te melden voor een mailinglijst.

Natuurlijk is de vraag van vandaag hoe nauwkeurig en realistisch de laserprojectie die vandaag wordt geplaagd, is tot het eindproduct.

Lees zeker onze duik in de patenten vanaf januari.

FTC: we gebruiken auto-affiliate links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

creditSource link

Iphone
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart