iOS 16 openbare bèta, macOS Ventura-systeeminstellingen, Apple Car-details

Deze week neemt Jony Ive voor de tweede keer afscheid van Apple. Apple brengt iOS 16 beta 3 voor de tweede keer uit, en we praten voor de tweede keer in evenveel weken over de geruchten grotere Apple Watch. Benjamin en Zac bespreken ook een heel interessant rapport van The Information over de voortgang van het Apple Car-project.

Gesponsord door Zocdoc: Ga naar Zocdoc.com/happyhour en download de Zocdoc-app om u gratis aan te melden en een best beoordeelde arts te boeken. Velen zijn vanaf vandaag beschikbaar.

: Pillow is een alles-in-één oplossing voor het volgen van uw slaap om u te helpen een betere nachtrust te krijgen. Download het vandaag uit de App Store.

Gesponsord door Helix Sleep: Lees meer en doe de Helix Sleep-quiz op helixsleep.com/9to5mac.

Gesponsord door Upstart: Ontdek hoe Upstart uw maandelijkse betalingen vandaag kan verlagen wanneer u naar . gaat Upstart.com/HAPPYHOUR.

Volgen

Zac Hall @apollozac

Benjamin Mayo @bzamayo

Lees verder

Luister naar meer Happy Hour-afleveringen

Abonneren

Luister naar meer 9to5 Podcasts

Genieten van de podcast?

Winkel Appel bij Amazon om 9to5Mac Happy Hour te ondersteunen of 9to5Mac te shoppen Merchandise!

FTC: we gebruiken auto-affiliate links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Je leest 9to5Mac – experts die dag na dag nieuws brengen over Apple en het omringende ecosysteem. Kom zeker eens kijken onze homepage voor al het laatste nieuws en volg 9to5Mac op Twitter, Facebooken LinkedIn om bij de les te blijven. Weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk onze exclusieve verhalen, beoordelingen, how-to’sen abonneer je op ons YouTube-kanaal

creditSource link

Iphone
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart