JD Power benoemt beste Amerikaanse provider in draadloos onderzoek naar kwaliteitsprestaties

JD Power is uit met zijn nieuwste rapport over kwaliteitsprestaties voor draadloze netwerken in de VS. Voor de tweede studie dit jaar, Verizon kreeg de hoogste eer voor de netwerkprestaties van de beste kwaliteit. Lees verder voor de rangschikking van elke luchtvaartmaatschappij in de zes Amerikaanse regio’s.

JD Power’s 2022 US Wireless Network Quality Performance Study—Volume 2 omvat meer dan 34.000 reacties van draadloze klanten in het hele land tussen januari en juni van dit jaar.

De metriek die JD Power heeft bekeken, is hoeveel problemen met de netwerkkwaliteit per 100 verbindingen klanten ondervonden voor elke provider.

Verizon won het van T-Mobile en AT&T voor bijna elke regio, inclusief de Mid-Atlantische Oceaan, Noord-Centraal, Noordoost, Zuidoost en West.

In de regio’s Mid-Atlantische en Noord-Centraal leidde Verizon met 8 problemen per 100.

In de regio’s Noordoost, Zuidoost en West won Verizon met 10 problemen per 100, gevolgd door AT&T en T-Mobile met 11 en 12 per 100.

AT&T was net in staat om Verizon en T-Mobile te verslaan met 11 problemen per 100 verbindingen in de Zuidwest-markt.

9to5Mac’s Take

Terwijl AT&T en Verizon T-Mobile inhalen als het gaat om gemiddelde netwerksnelheden, met name met 5G, (via Open signaal en PCMag), bevestigt dit nieuwe JD Power-rapport de positie van Verizon als het meest betrouwbare draadloze netwerk in de VS.

De studie benadrukt ook dat alle Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen een toename van netwerkproblemen hebben gehad in vergelijking met de laatste keer dat het dit publiceerde dezelfde studie in januari 2022. Het is geen grote toename geweest, maar sindsdien zijn de problemen gemiddeld met 2-3 per 100 gestegen.

Ondertussen, in de strijd om klanten, lanceerde Verizon zojuist een nieuwe, $ 30 instapmodel 5G onbeperkt abonnement. En T-Mobile lanceerde gratis in-flight data, gratis wereldwijde dataen breidde zijn . uit 5G internet thuis tot 5 miljoen meer woningen.

FTC: we gebruiken auto-affiliate links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

creditSource link

Iphone
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart