iPad-apps voor het maken van aantekeningen die studenten en professionals moeten proberen

iPad is een go-to geworden voor de behoeften van veel studenten en professionals om aantekeningen te maken. Met veel van de huidige notitie-apps kun je zelfs notities maken op je iPhone of Mac. Laten we eens kijken naar enkele populaire apps voor het maken van notities om te zien wat voor u werkt. Houd er rekening mee dat deze apps werken op elk van de huidige iPad-modellen.

Microsoft OneNote

Microsoft OneNote was eerder opgenomen in mijn lijst van top vijf favoriete apps die ik als student gebruik. Het is geweldig voor studenten die een combinatie van Apple- en niet-Apple-apparaten gebruiken. Veel hogescholen, universiteiten en werkgevers bieden een gratis abonnement op Microsoft Office met OneNote. U hoeft dus, in tegenstelling tot sommige andere apps, niet extra te betalen.

Binnen de app kun je gemakkelijk notitieboeken maken voor elke klas. U kunt ook afzonderlijke tabbladen maken in het notitieblok, foto’s invoegen, PDF’s bewerken en notities integreren in vergaderingen onder uw Outlook-account. En als u liever aantekeningen maakt op uw computer, is OneNote net zo eenvoudig op Mac.

Evernote

De app heeft twee abonnementsmodellen: Evernote Personal voor $ 7,99 per maand en Evernote Professional voor $ 9,99 per maand. Het is het beste om wat onderzoek te doen voordat u beslist welk plan? past bij uw behoeften.

De gratis versie van Evernote is vrij eenvoudig en mist veel van de functies van de betaalde abonnementen. Deze app kan echter vooral goed zijn voor bedrijven, aangezien het Professional-abonnement de app integreert met Google Agenda, Slack, Salesforce, Microsoft Teams, enz. Bovendien kunnen er meerdere gebruikers op het account zijn, waardoor werknemers kunnen samenwerken aan taken en de voortgang kunnen volgen. Het is ook heel cool dat gebruikers hun notitieblokken als pdf kunnen exporteren en widgets kunnen toevoegen.

GoodNotes 5

GoodNotes 5 is de app die ik momenteel gebruik voor het maken van aantekeningen op mijn iPad. In tegenstelling tot sommige andere apps, simuleert het echt een traditionele pen- en papierervaring. Net als Apple Notes kun je je handschrift converteren naar tekst, wat voor velen een favoriete functie is. U kunt ook in uw notities zoeken, het formaat van uw handschrift wijzigen, kiezen uit verschillende papieren sjablonen en flashcards maken.

GoodNotes biedt drie gratis notebooks aan. Nadat je die hebt opgebruikt, moet je een eenmalige vergoeding van $ 7,99 betalen, waarmee je onbeperkte notebooks krijgt.

Notabele

Notabele is zeer beperkt voor gebruikers met gratis accounts, dus als u geen geld wilt uitgeven, is dit niet de app voor u. Mensen zijn er echter dol op vanwege de verscheidenheid aan thema’s, stickers en jaarlijkse planningstools. Ook voor iedereen die niet van wiskunde houdt, heeft het een tool genaamd Wiskundige conversie om je te helpen.

Transformeer handgeschreven vergelijkingen in schaalbare afbeeldingen met hoge resolutie. Kleurgecodeerde vergelijkingen behouden hun oorspronkelijke kleuren.

Mensen maken zelfs een aantal mooie schetsen met de app, dus als je vaak in je notities tekent, vind je Notability misschien leuk. De app is gratis maar vereist een abonnement van $ 11,99 per jaar om toegang te krijgen tot de meeste functies.

Apple-notities

Apple Notes is een gratis app die automatisch wordt gedownload op elke iPad, iPhone of Mac. U kunt niet alleen uw gedachten volgen, maar het integreert ook met uw Apple Agenda en Herinneringen, werkt met Siri, laat u samenwerken met anderen, notities vergrendelen en documenten scannen. Er zit zoveel in deze gebruiksvriendelijke app dat het perfect is voor elke student of professional.

notities-app
De Notes-app op iPhone en iPad werken identiek en synchroniseren naadloos.

Bekijk mijn gids over hoe u het meeste uit de Apple’s Notes-app kunt halen:

Zie ook:

Beste iPad-accessoires voor het maken van aantekeningen

Accessoires helpen u om uw aantekeningen zo goed mogelijk te maken. Bij de aankoop moet u er echter alleen voor zorgen dat het product dat u koopt, compatibel met uw iPad-model. Houd er ook rekening mee dat voor sommige van deze artikelen het kopen van gebruikte artikelen u een flink stuk wisselgeld kan besparen en vaak in perfecte staat naar u wordt verzonden.

Zie ook:

Wat is je favoriete notitie-app? Staat er een niet op de lijst? Laten we erover praten in de reacties.

FTC: we gebruiken auto-affiliate links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

creditSource link

Iphone
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart